Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Denisa Răileanu de la Mireasa sezonul 7, primele imagini cu burtica de graviduță. Tânăra va deveni curând mămică pentru prima dată: "Dumnezeu a decis..."/ FOTO

Publicat:

de la Mireasa sezonul 7 urmeaza sa devina, in curand, mamica pentru prima data. Recent, tanara a facut publice primele imagini cu burtica de graviduța și in descrierea lor a adaugat un mesaj emoționant.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anda Adam și Yosif Mohaci se casatoresc religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie de mireasa poarta artista

16:21, 29.06.2024 - Momentul mult așteptat a sosit! Anda Adam și Yosif Mohaci sunt gata sa devina o familie in fața lui Dumnezeu, iar cei doi stralucesc in cea mai importanta zi din viața lor. Iata primele imagini cu artista in rochie de mireasa!

Simona de la Mireasa, sezonul 7, este istorie pentru Andrei! Fostul concurent iubește din nou. Primele imagini el și actuala partenera / FOTO

17:20, 21.06.2024 - In urma cu mai bine de doua luni, Andrei de la Mireasa, sezonul 7, confirma ca nu mai formeaza un cuplu cu Simona. Cei doi s-au casatorit in Marea Finala, dar s-ar fi desparțit la noua luni distanța. Acum, se pare ca a rasarit soarele și pe strada fostului concurent, caci iubește din nou.

Vlad și Catalina de la Mireasa vor deveni parinți! Fosta concurenta din sezonul 7 este gravida: ”Ne-am iubit cam mult”

15:05, 11.06.2024 - Veste importanta in casa Mireasa! Vlad și Catalina vor deveni parinți! Cei doi au facut anunțul in ziua in care implinesc un an de la cererea in casatorie! Fosta concurenta din sezonul 7 este insarcinata și urmeaza sa aduca pe lume un bebeluș!

Anca Dumitra, o noua imagine cu burtica de graviduța. Actrița va deveni mama peste trei luni / FOTO

09:30, 30.05.2024 - Anca Dumitra traiește o perioada ideala in viața sa. Este insarcinata in trimestrul al treilea și urmeaza sa iși stranga puiul la piept peste puțin timp. Actrița și soțul ei, Manfred Spendier vor deveni parinți pentru prima data și sunt gata pentru noua etapa din viața lor.

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Anca Dumitra este insarcinata. Actrita din Las Fierbinti a postat deja primele imagini cu burtica. Foto

10:25, 22.04.2024 - Bucurie mare in showbiz-ul romanesc. Celebra vedeta de la ProTV, Anca Dumitra, a anunțat ca este insarcinata pentru prima data. Gianinuța din Las Fierbinți și soțul ei sunt in culmea fericirii de cand au aflat ca vor deveni parinți. Anca Dumitra va deveni mama Anca Dumitra este una dintre cele mai iubite…


Ce parere ai despre aceasta stire?