Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Demisie la vârf, în urma incendiului din Rusia, în care au murit 64 de oameni

Publicat:

, guvernator al regiunii ruse Kemerovo din anul 1997, a demisionat în urma devastatorului incendiu de la un centru comercial din capitala regiunii, soldat cu peste 60 de morti, majoritatea copii, informeaza site-ul postului BBC News, anunta Mediafax

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Doi oameni au murit dupa ce un tren s-a ciocnit cu un camion in Rusia VIDEO

15:50, 29.07.2024 - Cel puțin doi oameni au murit in Rusia, iar pana la 100 au fost raniți, dupa ce un tren care transporta aproximativ 800 a intrat in coliziune cu un camion, iar apoi a deraiat, transmite Reuters.

Peste 80 de oameni au murit in urma unei busculade la o adunare religioasa hindusa in India

16:26, 02.07.2024 - Peste 80 de persoane au murit si multe altele au fost ranite in urma unei busculade care a avut loc marti la o adunare religioasa hindusa in statul Uttar Pradesh din nordul Indiei, potrivit presei locale citate de Xinhua.

Accident cumplit in Suceava! Cinci oameni au murit, inclusiv doi copii / FOTO

09:10, 01.07.2024 - Accident devastator in comuna Bosanci din județul Suceava! Cinci oameni s-au stins din viața in urma impactului! Doi dintre aceștia erau copii. Tragedia a avut loc in aceasta dimineața, cand o cisterna și un autoturism s-au ciocnit puternic.

 54 de oameni au murit din cauza bauturilor alcoolice contaminate

15:55, 22.06.2024 - Numarul morților a urcat la 54 din cauza consumului de bauturi alcoolice contaminate in statul Tamil Nadu, din sudul Indiei, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania. Citește și Asociatia „Tales of Angels”, invitata la Ziua Republicii Italia Peste 100 de persoane sunt inca internate in spital,…

(video) Scene șocante in Rusia: Un tramvai ce mergea cu viteza a aruncat intr-o curba pasageri in fața mașinilor, apoi s-a izbit de alt vehicul. 67 de oameni, raniți

10:05, 06.06.2024 - Șaizeci și șapte de persoane au fost ranite joi in orașul rus Kemerovo, dupa ce doua tramvaie s-au lovit pe un pod, a declarat Ilya Seredyuk, guvernatorul interimar al regiunii, potrivit Reuters, scrie hotnews.ro .

India se topește: Cel puțin 15 oameni au murit din cauza caniculei in doar 24 de ore

14:35, 31.05.2024 - Cel putin 15 decese avand drept cauza probabila insolatia s-au inregistrat joi in statele din estul Indiei Bihar si Odisha, au anuntat autoritatile indiene, pe fundalul unui val sever de canicula preconizat sa continue pana sambata, informeaza Reuters.

Ucraina afirma ca Rusia acumuleaza forte in nordul regiunii Harkov: In prezent, sunt insuficiente pentru o ofensiva pe scara larga

13:46, 30.05.2024 - Rusia acumuleaza forte in apropierea partii de nord a regiunii ucrainene Harkov, unde a lansat o ofensiva in aceasta luna, dar inca nu dispune de trupe suficiente pentru a lansa o ofensiva majora in acea zona, a afirmat joi seful de Stat Major ucrainean, generalul Oleksandr Sirski. 


Ce parere ai despre aceasta stire?