Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dell renunta la smartphone-uri

Publicat:

In urma cu trei ani, Dell ne anunta ca se va lansa in industria smartphone-urilor, ca urma sa ofere terminale cu sistem de operare sau . Si in tot acest timp a lansat noua telefoane, si a mai prezentat cateva prototipuri. Deci nu foarte multe. Din pacate pentru ei, nici la vanzari nu au stat prea bine.

Asa ca acum, trei ani mai tarziu, Dell anunta ca renunta la smartphone-uri, acest segment de piata extrem de competitiv necesitand investitii prea mari. In continuare se vor multumi cu tabletele, segment in care pana in prezent au lansat numai…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina a lansat peste noapte zeci de drone vizand regiunea de vest a Rusiei Briansk

11:10, 23.06.2024 - Ucraina a lansat peste noapte zeci de drone vizand regiunea de vest a Rusiei Briansk si alte regiuni, dar fara nicio paguba raportata, au declarat duminica oficiali rusi, transmite Reuters, conform news.ro.

Analiza. Revenirea la telefoanele simple. De ce renunța tinerii la smartphone

23:30, 11.06.2024 - Din ce in ce mai mulți tineri și adulți renunța la smartphone-uri in favoarea dumbphone-urilor, modele vechi de telefoane cu taste și funcții limitate. Asta in condițiile in care unii dintre noi stau și 7 ore pe zi cu nasul in telefon.

Vladimir Putin a lansat o oferta de dialog Occidentului dar nu renunța la o noua ordine mondiala

15:55, 07.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a lansat marti o oferta de dialog Occidentului in materie de securitate si stabilitate strategica, dar a pledat pentru crearea unei noi ordini mondiale, dupa ce a fost investit pentru al cincilea mandat la Kremlin, relateaza agentia EFE, potrivit Agerpres.

Stai in rand la spalatorie auto? Renunța. Meteorologii anunța ploi și pentru maine

20:30, 24.04.2024 - Serviciul Meteorologic de Stat, informeaza ca Republica Moldova revine la instabilitate atmosferica pentru ziua de maine. Astfel, pe 25 aprilie vor cadea averse insoțite de descarcari electrice, izolat in raioanele de nord și centru.

Stai in rand la spalatorie? Renunța. Meteorologii anunța ploi și pentru maine

20:25, 24.04.2024 - Serviciul Meteorologic de Stat, informeaza ca Republica Moldova revine la instabilitate atmosferica pentru ziua de maine. Astfel, pe 25 aprilie vor cadea averse insoțite de descarcari electrice, izolat in raioanele de nord și centru.

Raiffeisen Bank Romania și Universitatea Babeș—Bolyai anunța caștigatorii primei ediții a programului de mentorat Think Tank Lab

09:55, 10.04.2024 - Raiffeisen Bank Romania și Facultatea de Matematica și Informatica a Universitații Babeș—Bolyai (UBB) anunța incheierea primei ediții a programului de mentorat Think Tank Lab, un proiect dedicat studenților UBB pasionați de tehnologie și de inovație. Lansat in decembrie 2023, programul a oferit studenților…

Rebelii Houthi anunta ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene

19:10, 07.04.2024 - Rebelii houthi din Yemen au declarat ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene, in cele mai recente atacuri din campania lor in sprijinul palestinienilor in razboiul din Gaza, relateaza Reuters.

Gigantul chinez care amenința sa puna la pamant Tesla și Porsche: Cum arata mașina electrica a Xiaomi

05:50, 29.03.2024 - Xiaomi, gigantul chinez al smartphone-urilor, baga in corzi Tesla, cu noul sau model de mașina electrica, lansat astazi. SU7 este prima mașina electrica a gigantului tehnologic Xiaomi.  Producatorul chinez de smartphone-uri Xiaomi a lansat primul sau vehicul electric (EV) și va incepe sa primeasca…


Ce parere ai despre aceasta stire?