Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delia, răspuns vehement după ce s-a scris că ar fi fost „huiduită” la un concert. Artista a povestit ce s-a întâmplat, de fapt

Publicat:

Delia a vorbit despre concertul de la Bistrița Nasaud, in urma caruia au existat știri false. Artista a demonstrat ca spectacolul a fost unul foarte bun, iar cei mai mulți dintre spectatori s-au aratat incantați.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lino Golden și soția lui, Delia, pregatiți sa devina parinți? Ce raspuns a dat fostul concurent de la Power Couple la intrebarea: "Cand planuiți sa apara primul copil?" / FOTO

11:26, 18.06.2024 - In luna aprilie a anului 2024, Lino Golden și tanara alaturi de care artistul traiește o frumoasa poveste de dragoste au devenit soț și soție. In prezent, se pare ca cei doi indragostiți sunt pregatiți sa iși mareasca familia.

Delia, pațanie „ca in Asia Express”. Ce i s-a intamplat artistei peste hotare, unde a plecat fara soț: „Eram copilul pierdut”

14:31, 17.06.2024 - Delia a povestit ca a trecut printr-o situțaie demna de provocarile din Asia Express. Jurata iUmor a ajuns sa se inghesuie pe bancheta din spate cu mai mulți oameni, dupa ce a cautat mai bine de o ora un taxi in aeroportul din Veneția. Artista a explicat cum a ajuns in aceasta situație.

Capitanul Ungariei a scris istorie la EURO. Nu s-a intamplat niciodata in 64 de ani

17:10, 15.06.2024 - Dominik Szoboszlai (23 de ani), mijlocașul Ungariei, a fost capitan in meciul cu Elveția de la EURO 2024, primul din grupa pentru maghiari. Jucatorul legitimat la Liverpool a scris istorie la EURO. La 23 de ani, 7 luni și 21 de zile a devenit cel mai tanar capitan de cand exista Campionatul European…

„«Ce faci cu Rapidulețu' nostru?»”. Raspuns pentru contestatarii lui Șucu: „Au vazut ce s-a intamplat in urma cu 10 ani”

14:00, 07.06.2024 - Rapid se poate desparți de doi fotbaliști importanți zilele viitoare: Ermal Krasniqi (25 de ani, extrema stanga) și Albion Rrahmani (23, atacant), doriți de Sparta Praga, respectiv Rangers # Primul ar costa doua milioane de euro, pentru al doilea ar exista o oferta de 6 milioane din Scoția # Raul Rusescu…

A curs cu sancțiuni la meciurile de fotbal disputate in Bistrița și Sangeorz-Bai. Ce s-a intamplat:

10:31, 27.05.2024 - In acest weekend, jandarmii au asigurat masurile de ordine publica la mai multe manifestari sportive ce au avut loc in județul nostru. Mai mulți suporteri au fost sancționați, unii pentru ca au aprins fumigene, alții pentru tulburarea liniștii publice sau adresarea de injurii. „Atat la partida de fotbal…

Motivul pentru care Delia s-a panicat intr-o masina de Uber. Artista a povestit trista tot ce s-a intamplat: „I-am zis sa ma lase sa cobor”

12:10, 27.04.2024 - Pentru unii dintre noi, inexplicabil sau nu, apar anumite momente in care simțim ca nu avem aer, iar asta se  transpune intr-o stare de anxietate. Se pare ca acesta a fost motivul pentru care Delia s-a panicat intr-o masina de Uber, povestind trista tot ce s-a intamplat: „I-am zis sa ma lase sa cobor”.…

Tzanca Uraganu, dat de gol! Ce s-a intamplat, dupa ce i-a scris unei domnișoare / FOTO

11:45, 05.04.2024 - Tzanca Uraganu a fost dat de gol de o fana! Domnișoara a publicat pe rețelele de socializare o conversație dintre ea și cantarețul de manele. Iata ce s-a intamplat, dupa ce artistul i-a scris mesaje pe Facebook!

Lino Golden a raspuns la intrebarea daca ii este dor de Alex Velea. Artistul a oferit un raspuns neașteptat: „Regret decizia mea”

12:10, 29.03.2024 - Recent, Delia și Lino au participat in cadrul unui test poligraf prin intermediul carora au ieșit la iveala detalii mai puțin știute despre relația lor, dar și despre relațiile lor cu alți oameni. Iata ce raspuns neașteptat a oferit Lino atunci cand a fost intrebat daca ii este dor de Alex Velea.


Ce parere ai despre aceasta stire?