Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delia, lipsită de orice inhibiții în cel mai îndrăzneț costum de baie de până acum. Fotografiile în care fanii au văzut prea mult

Publicat:

Ocazional, jurata de la iUmor ii surprinde pe internauți cu cate o imagine in care renunța la textila și iși lasa formele de invidiat la vedere. Iata cele mai fierbinți ipostaze cu Delia, in timp ce purta un costum de baie aproape transparent!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Delia a lansat o piesa cu Erika Isac. Ce mesaj transmite, de fapt, melodia: “Nu ma așteptam la asta”

19:05, 24.05.2024 - Delia și Erika Isac au lansat o piesa ce a starnit controverse. Cele doua artiste au spus lucrurile pe nume, astfel ca versurile au un mesaj important, care trebuie sa fie ascultat. Fanii au avut reacții pozitive, iar melodia a strans mii de vizualizari in doar cateva ore.

Ei sunt finaliștii sezonului 16 iUmor. Cine sunt concurenții care au ramas in competiție pentru trofeul iUmor și pentru premiul in valoare de 20.000 de Euro

14:25, 23.05.2024 - iUmor sezonul 16 se apropie de marea finala! Ultima ediție a show-ului jurizat de Delia, Cheloo, Catalin Bordea și Cosmin Natanticu va fi difuzata duminica, 26 mai, iar finaliștii vor da tot ceea ce au mai bun, pentru a caștiga atat trofeul, cat și marele premiu in valoare de 20.000 de Euro. 

Inna, lipsita de inhibiții in cel mai mic sutien din garderoba. Cum s-a filmat cantareața in ținuta sumara

16:11, 21.05.2024 - Inna și-a surprins fanii in cele mai fierbinți ipostaze, pe rețelele de socializare. Cantareața a renunțat la inhibiții și a pozat in cel mai mic sutien din garderoba pregatita pentru vacanța.

Ediție speciala iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. A fost ales președintele juriului. Delia: „S-a votat de frica”

22:50, 12.05.2024 - In aceasta ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmari o serie de momente speciale, puse in scena de vedete autohtone, inspirate din politica romaneasca.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Oana Dragne și caloriile. Delia: „Eu ma regasesc”

21:40, 05.05.2024 - Oana Dragne participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Locuri de consum”, aceasta aduce spiritul Stelei Popescu pe scena intr-o ediție speciala.


Ce parere ai despre aceasta stire?