Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delia Antal le-a dat bani părinţilor săi să-şi facă dantura perfectă

Publicat:

Pentru ca ii place sa faca daruri, , actrita si regizoarea filmului "DORA", si-a rasfatat toata familia, in apropierea sarbatorilor de iarna.

Mai intai, Delia a profitat de sosirea lui , asa ca le-a facut cadouri nepotelelor sale, carora le-a cumparat multe dulciuri, dar si rochite de Craciunite.

Parintilor sai le-a dat bani sa-si faca dantura perfecta si, pe langa faptul ca le-a asigurat multe vizite la dentist, le-a oferit si o vacanta in Maroc, "la caldurica", cum ii place ei sa spuna.

Pentru…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Candidatul PSD la presedintia CJ Alba: 'Am votat cu grija pentru generatia bunicilor si parintilor mei, am votat cu incredere pentru generatia mea'

11:40, 09.06.2024 - Candidatul social-democrat la presedintia Consiliului Judetean Alba, Corneliu Muresan, a votat duminica, la Zlatna, cu "gandul la viitorul oamenilor din acest judet" si cu "speranta ca viitorul generatiilor urmatoare va fi pe maini bune".

Gentea, cu bicicleta pe faleza Argesului. „Va place promenada?”

22:15, 26.05.2024 - Iubitor de miscare, primarul municipiului Pitesti, Cristian Gentea, a dat o tura, duminica, 26 mai, pe circuitul de promenada, circuland pe bicicleta pe pista care leaga traseul de pe podul peste raul Arges de faleza amenajata in intregime ce traverseaza si Parcul Strand.

Scandalul circumciziilor fara consimțamant. Medic, acuzat ca a efectuat procedura fara acordul parinților

14:05, 19.05.2024 - Un medic este in centrul unei controverse, dupa ce a efectuat circumcizia unui copil fara acordul tatalui sau, provocand complicații grave. Dr. Balvinder Mehat, care a fost anterior suspendat pentru circumcizia unui alt copil fara acordul mamei, se confrunta acum cu noi acuzații.

Miscarea pro-Gaza. Politia a descins la Sciences Po Paris

19:15, 03.05.2024 - Politia a descins vineri la Sciences Po Paris (Institutul de studii politice) pentru a-i evacua pe militantii pro-Gaza care o ocupasera institutia cu o zi inainte: renumita institutie universitara si campusurile sale raman epicentrul in Franta al unei mobilizari studentesti in favoarea palestinienilor,…

O noua lovitura pentru Kate Middleton. Blestemul a trecut asupra parinților

18:35, 22.04.2024 - Soții Middleton ar avea datorii de peste 300.000 de dolari, scrie publicația PageSix. Se pare ca afacerea lor a intrat in declin și nu mai pot acoperi costurile firmelor de insolvența. De aceea, soții Middleton traverseaza o perioada grea din punct de vedere financiar. "Epidemie" de cancer in randul…

Atenție la alimentele care pateaza dinții. Cum sa ai o dantura perfecta

22:50, 19.04.2024 - Toți vrem sa avem dinți sanatoși și frumoși insa trebuie sa știm ca anumite alimente ar putea sa-i pateze, astfel ca este recomandat sa le consumam mai rar. In privința bauturilor, o idee buna ar fi sa folosim paie.

Estetica dentara și rolul implanturilor: cum sa obții o dantura perfecta

09:40, 14.04.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. In obținerea unui zambet perfect, estetica dentara și implanturile dentare joaca un rol esențial. Aceste doua aspecte sunt strans legate și pot fi cheia pentru obținerea unei danturi frumoase, sanatoase și funcționale. Sfaturi utile pentru obținerea unui zambet impecabil…

Dan Motreanu, la o reuniune PNL: 'Adevarul care nu ne place este ca in viitorul apropiat nu vom mai putea vorbi de guverne monocolore'

21:55, 12.04.2024 - Prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu a declarat vineri, la o reuniune a filialei din Sibiu, județ cu electorat preponderent de dreapta, ca liberalii trebuie sa se obișnuiasca cu ideea ca viitoarele guverne vor fi doar de coaliție.„Nici mie, nici dumneavoastra nu va plac aliantele.


Ce parere ai despre aceasta stire?