Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deja regretă divorţul? «Eu şi Valentina am avut o căsnicie superbă»

Publicat:

a vorbit despre divortul dintre el si Valentina Pelinel. El a recunoscut ca decizia de a se desparti nu este una usoara pentru niciunul dintre ei si a dat cateva detalii cu privire la felul in care se simte acum.

«Mi-am facut cont pe Facebook pentru a anunta chestia asta. Nu este o seara usoara nici pentru mine si nici pentru Valentina si nu as vrea sa comentez prea mult. Pot sa spun doar ca a fost o decizie bine gandita. Am avut clipe superbe cu Valentina.

Nu vreau sa spun mai multe lucruri. Am avut foarte multe mesaje de la oameni pe care nu-i cunosc. Nu…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Laurențiu Reghecampf, noi declarații despre divorțul cu Anamaria Prodan. Impresara nu a fost prezenta la infațișare: „Sunt ținut cu forța in aceasta casnicie”

22:20, 21.06.2024 - Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut o noua infațișare la tribunal pentru procesul de divorț. Antrenorul a facut mai multe declarații importante cu privire la situația dintre el și inca soția sa.

Imagine superba la Baza 71 Aeriana Campia Turzii

09:00, 17.06.2024 - O imagine de „colecție” a fost surprinsa la Baza 71 Aeriana Campia Turzii cu un elicopter IAR 330 Puma Socat. Imagine cu un apus de soare superb a fost postata pe contul de Facebook al unitații militare. Tot o imagine extrem de frumoasa a fost surprinsa la baza aeriana recent cu aparatele de zbor in…

”Sa nu aveți parte de o casnicie ca a mea”. Ce decizie a luat Denisa Dragan, dupa divorțul de Ramore. Fosta lui soție ar fi ramas cu traume

23:50, 04.06.2024 - Denisa Dragan și Ramore au divorțat oficila in urma cu cateva saptamani. Se pare ca perioada prin care a trecut a fost mai grea decat ar fi crezut și ar fi ramas cu traume. Iata ce decizie a luat Denisa Dragan și ce s-a intamplat dupa nunta cu Ramore. Detalii neștiute de nimeni pana acum.

Casnicie doar de dragul copilului? O alegere greșita, spun specialiștii

12:46, 03.06.2024 - Divorțul este un eveniment extrem de complex și de sensibil, pe care cele mai multe familii aleg sa il evite, de cele mai multe ori, doar de dragul copiilor. Cu toate acestea, relațiile dintre parinți devin inexistente și se ajunge uneori la un sentiment de deznadejde, disconfort, plafonare și chiar…

Ce regreta Cristian Boureanu dupa casnicia incheiata cu Valentina Pelinel și mai multe relații eșuate: „Nu-mi pasa ce spune lumea”

15:50, 08.05.2024 - Cristian Boureanu a vorbit, recent, despre viața lui personala și a dezvaluit care e marele sau regret, dupa ce s-a iubit cu atatea femei frumoase. Iata ce declarații facut fostul politician la Xtra Night Show!

Nicușor Dan, dupa ce PSD și PNL au decis sa mearga separat la București: Decizie grea pentru mafia imobiliara

10:55, 23.04.2024 - Nicușor Dan a avut o reacție ironica dupa ce PSD și PNL au decis sa-l retraga pe Catalin Cirstoiu si sa susțina candidați diferiți la alegerile pentru Primaria Capitalei. ”Decizie grea pentru mafia imobiliara. Campania cui sa o finanțeze?”, a scris edilul pe Facebook.

Fugarii condamnați nu vor mai avea nicio șansa. Decizie majora luata de Senat. Urmeaza cea finala in Camera Deputaților

18:25, 15.04.2024 - Proiectul de lege initiat de catre Guvern, care reglementeaza modalitatea de stabilire a cheltuielilor judiciare in cazul fugarilor care s-au sustras de la urmarirea penala sau de la judecata, cat si modalitatea de recuperare a cheltuielilor ocazionate de aducerea lor in Romania, a fost adoptat, in…

Reacție neașteptata! Alina Ceușan, despre divorțul bunei sale prietene, Carmen Grebenișan: ”Cred ca a fost o decizie ințeleapta”

13:20, 08.04.2024 - Vloggerița Alina Ceușan este extrem de apropiata de Carmen Grebenișan, astfel ca știe multe detalii despre relația acesteia cu Alex Militaru, de care a anunțat ca divorțeaza.Alina Ceușan crede ca prietena ei, Carmen Grebenișan, a decis bine, cu toate ca nu au trecut nici trei ani de la cununia civila.…


Ce parere ai despre aceasta stire?