Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Defrișări la cartodromul din Gherogheni, unde Primăria Cluj-Napoca amenajează un parc - FOTO

Publicat:

Ecologiștii clujeni reclama defrarile care se fac în zona cartodromului din Ghergheni, unde Primaria Cluj-Napoca a demarat lucrarile pentru amenajarea unui modern parc.

, reprezentantul proiectului &"SOS &" a reclamat Primariei Cluj-Napoca modul în care sunt taiați copacii pentru a face loc viitorului parc. 

&"În data de 1 Mai am trecut în zona cartodromului, unde în momentul de fața Primaria demareaza amenajarea unui parc. Am fost surprins sa vad copaci taiați pe o raza de aproximativ șaptezeci de metri, motiv…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clujenii de la periferia Clujului cer linii dedicate pentru transportul elevilor la școlile din centrul Clujului: „Acum alternativa sunt 2 autobuze”

12:30, 27.06.2024 - Intr-o cerere adresata Primariei Cluj-Napoca, locuitorii din zona Campului, solicita introducerea unor linii dedicate pentru transportul elevilor catre școlile situate in centrul orașului. Aceasta cerere vine in contextul lipsei școlilor in zona Campului, forțand mulți elevi sa frecventeze școli din…

Sabin Sarmaș, cinci direcții pentru promovarea patrimoniului cultural și istoric al Clujului (P)

15:20, 06.06.2024 - Bunastarea comunitații și experiențele educative și recreative ar trebui sa reprezinte o misiune in sine pentru un oraș de talia Clujului, considera Sabin Sarmaș, candidat independent la Primaria Cluj-Napoca.

Boc: "Metroul din Cluj va fi primul metrou digital din lume. Va circula exclusiv online"- metroul Clujului subiect de glume pe internet

17:26, 24.05.2024 - Anunțul facut de primarul Emil Boc, potrivit caruia lucrarile la metro vor incepe in cateva zile a devenit subiect de glume și ironii pe internet. Intrucat anunțul vine chiar in campania electorala, clujenii nu prea mai au incredere ca aceste proiecte se vor face cu adevarat sau sunt doar șantiere deschise…

Bustul maestrului Dumitru Farcaș va fi amplasat in Parcul Central

14:30, 16.05.2024 - Primaria Cluj-Napoca va amplasa un bust de bronz al regretatului maestru Dumitru Farcaș pe spațiul verde situat in partea sudica a Parcului Central, in apropiere de casa in care a locuit marele taragotist. 

Baltarețu, candidat la Primaria Cluj-Napoca: „Boc da Clujul pe mana PSD”

18:46, 15.05.2024 - Viorel Baltarețu, contracandidatul lui Boc cu cel mai consistent program de dezvoltare al Clujului, avertizeaza: “Marele pericol pentru Cluj-Napoca este, in acest moment PSD-izarea oficiala a orașului.

Emil Boc, despre programul contracandidaților la Primaria Cluj-Napoca: „Din nefericire, foarte puține idei noi”.

12:25, 07.05.2024 - Interes mare pentru Primaria Cluj-Napoca, unde cursa pentru funcția de primar a adunat deja zece candidaturi. Cu toate acestea, dupa cum arata edilul Emil Boc, programele contracandidaților par sa aduca prea puține idei noi pentru dezvoltarea Clujului.

Primaria a explicat de ce a fost anulata și a doua licitație pentru Centura Metropolitana. S-a mai pierdut un an

11:45, 29.04.2024 - Dupa cateva zile de la luarea deciziei, Primaria Cluj-Napoca a reușit sa trimita un comunicat sec de presa, prin care sa anunțe oficial anularea licitației pentru tronsonul doi (adica cel care are 98% din lucrare) din cadrul Centurii Metropolitane a Clujului.Cei din Primaria Cluj-Napoca spun sec ca…

Viorel Baltarețu (USR), candidat la Primaria Cluj-Napoca: „Am intrat in politica, pentru ca m-am saturat. Avem puterea sa facem schimbari”

11:10, 27.04.2024 - Deputatul USR Viorel Baltarețu, candidatul Alianței Dreapta Unita la funcția de primar al Clujului, a vorbit despre intrarea sa in politica si despre problemele cu care se confrunta municipiul Cluj-Napoca in prezent, intr-un interviu pentru monitorulcj.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?