Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deea Maxer, vacanță romantică alături de Robert Drilea. Ce destinație de vis au ales cei doi / FOTO

Publicat:

Relația Deei Maxer cu merge din ce in ce mai bine. Cei doi sunt din ce in ce mai indragostiți, apar tot mai des impreuna, iar acum au plecat intr-o vacanța romantica. Fosta soție a lui a plecat cu noul iubit intr-o destinație specifica indragostiților.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de Vedeta. Oana Matache și Radu Siffredi, escapada romantica in Paris. Cei doi au trait clipe speciale: „Asta a fost surpriza” / VIDEO

16:50, 15.06.2024 - Oana Matache și Radu Siffredi au avut parte de o escapada romantica in Paris. Cei doi au avut parte de clipe speciale. Ce au marturisit cei doi, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta.

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, vacanța romantica impreuna! Cei doi au ales o destinație spectaculoasa! / FOTO

22:50, 26.05.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat intr-o vacanța de vis! Cei doi au lasat in urma problemele despre care s-a vorbit in public și au ales o destinație spectaculoasa! Imaginile pe care Bianca Dragușanu le-a postat pe rețelele de socializare vorbesc de la sine!

Știrile Antena Stars. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, escapada romantica! Au ales o destinație de vacanța unde merg mulți indragostiți / VIDEO

19:46, 17.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și George Restivan profita din plin de orice moment petrecut impreuna, așa ca au decis ca a venit timpul pentru o escapada romantica! Cei doi au ales o destinație de vacanța unde merg mulți indragostiți. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Dani și Gabriela Oțil, vacanța de vis de Paște. Ce destinație au ales cei doi: ”Cam lung drumul, dar...” / FOTO

11:40, 03.05.2024 - Dani și Gabriela Oțil au mers intr-o vacanța de vis de Paște, In acest an, prezentatorul TV și soția lui au ales sa petreaca diferit sarbatorile, astfel ca au ales o destinație incredibila, care i-a cucerit inca din primele momente in care au ajuns acolo. Iata unde au mers.

Ce a facut Robert Drilea dupa ce Deea Maxer a șters toate pozele cu ei doi. Nimeni nu se aștepta

16:35, 29.04.2024 - Deea Maxer și Robert Drilea s-au desparțit? Asta se intreaba fanii dupa ce bruneta a șters toate pozele cu iubitul ei. Luna trecuta, cei doi au sarbatorit un an de relație și nu pareau nefericiți. Iata ca acum nu se știe daca mai sunt impreuna. Deea Maxer și Robert Drilea și-au spus adio? La scurt […]…

Deea Maxer și Robert Drilea s-au desparțit?! Detaliile care o dau de gol pe fosta soție a lui Dinu Maxer!

09:10, 29.04.2024 - Ar fi aparut probleme in relația Deei Maxer cu Robert Drilea! S-a zvonit ca cei doi nu ar mai forma un cuplu, iar acum mai multe detalii ii dau de gol! In luna aprilie au aniversat un an de la relație, dar iata ca totul ar fi ajuns la final.

Anunțul facut de Deea Maxer, dupa un an de relație cu Robert Drilea: „Cred in casatorie și la 33 de ani”

15:55, 07.04.2024 - Dupa divorțul de Dinu Maxer, Deea Maxer și-a gasit liniștea și fericirea alaturi de noul sau iubit, Robert Drilea. Cei doi au sarbatorit vineri, pe 5 aprilie, un an de relație, moment pe care l-au marcat cu bucurie și emoție.Deși la inceput au preferat sa-și pastreze relația departe de ochii publicului,…

Deea Maxer și iubitul ei, Robert Drilea, au aniversat un an de relație. Cum au sarbatorit cei doi / FOTO

13:45, 06.04.2024 - Deea Maxer și-a gasit liniștea dupa divorțul de Dinu Maxer alaturi de noul ei iubit, Robert Drilea. Cei doi se ințeleg de minune și au in plan sa faca și marele pas, iar ieri au avut motiv de sarbatoare, caci au aniversat un an de relație.


Ce parere ai despre aceasta stire?