Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declarațiile CUTREMURĂTOARE ale unui fost asistent care și-a omorât peste 100 de pacienți: “Voiam să îmi impresionez colegii”

Publicat:

Un fost asistent german, , in varsta de 41 de ani, a recunoscut in prima zi a procesului sau in orasul Oldenburg ca a ucis 100 de pacienti, administrandu-le doze fatale ale unor medicamente, scrie BBC.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diana Șoșoaca, un nou delir - iși baga telefonul in frigider de teama Serviciilor: Sistemul imi anuleaza telefoanele, sunt terminați ca i-am omorat!

20:30, 15.06.2024 - Diana Sosoaca, liderul Partidului S.O.S. Romania, a provocat un val de reacții pe pagina sa de Facebook prin cererea sa neobișnuita catre colegii sai de a-i pune telefonul intr-un frigider, din cauza incalzirii excesive ca urmare a „intervenției sistemului”.„Bai imi anuleaza telefoanele. Sistemul imi…

Declarațiile cutremuratoare ale mamei din Buzau care și-a ingropat bebelușul. Femeia mai are inca cinci copii: "Era viu..." 

11:20, 07.06.2024 - Mama din Buzau care in urma cu doi ani și-a ingropat bebelușul a facut dezvaluiri cutremuratoare. Femeia, care mai are inca cinci copii, și-a recunoscut fapta și a vorbit despre motivele pentru care a recurs la un astfel de gest.

Inregistrari in scandalul morților suspecte. Cum au omorat medicii zeci de pacienți de la ATI

16:26, 15.05.2024 - La Spitalul Pantelimon din Capitala continua scandalul deceselor suspecte. Au aparut inregistrari cu discuția dintre o asistenta de pe secția de anestezie și terapie intensiva și directoarea de ingrijiri medicale.

Judecatoria Mangalia: Victimele accidentului din 2 Mai fac declaratii cutremuratoare

11:10, 09.05.2024 - La ultimul termen de judecata in dosarul 2 Mai, la Judecatoria Mangalia, victimele si familiile acestora au fost chemate la audieri. Declaratiile sunt sfasietoare:"Am avut patru interventii chirurgicale pana in prezent. Trei la mana si una la picior. Am avut transplant de nerv. Este o operatie foarte…

Declarațiile cutremuratoare ale vecinilor care au gasit-o pe femeia ucisa in Galați. Au luat parte la scene șocante: ”Nu se vedea ca e om”

08:40, 15.04.2024 - Este alerta in Galați, dupa ce o femeie a fost gasita moarta in pat, cu rani grave pe corp și intr-o balta de sange. Vecinii ei au fost cei care au intrat in casa ei și au aflat ca a murit, iar acum au facut declarații cutremuratoare.

Moartea a 20 de pacienti la Spitalul „Sf. Pantelimon”, anchetata dupa acuzatiile facute de un asistent medical

16:50, 12.04.2024 - Comisia de ancheta care verifica acuzatiile grave privind moartea a 20 de pacienti, in decurs de patru zile, la Sectia ATI a Spitalului „Sfantul Pantelimon” din capitala, isi va face publice concluziile la mijlocul saptamanii viitoare. Potrivit informatiilor provenite de la un asistent medical, decesele…

Un asistent medical de la Spitalul Sf. Pantelimon reclama ca 20 de pacienți de la ATI au murit in ultimele zile, din cauza administrarii incorecte a unui medicament

16:45, 11.04.2024 - Un asistent medical de la Spitalul Sf. Pantelimon reclama ca 20 de pacienți de la ATI au murit in ultimele zile, din cauza administrarii incorecte a unui medicament. Ministrul Sanatații spune ca numarul deceselor este “neobișnuit de mare, chiar și pentru o secție ATI”, dar are indoieli privind cauza…


Ce parere ai despre aceasta stire?