Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declaratii soc ale victimelor minore, batjocorite de fostul subofiter SPP

Publicat:

INCREDIBIL…Conform datelor oferite de catre anchetatorii care instrumenteaza dosarul fostului SPP-ist , arestat pentru pornografie infantila, casa de vacanta a subofiterului de la Costesti a fost “cuibusorul de nebunii” al acestuia. La orgiile sexuale care aveau loc acolo au participat mai multe persoane, dar si fiul fostului subofiter, , unul dintre initiatorii intregii [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ioan Hora a semnat cu o echipa de tradiție! Primele declarații ale fostului golgeter din prima liga: „Am zis ca nu ma las de fotbal pana nu joc și aici”

14:41, 28.06.2024 - Ioan Hora, 35 de ani revine, dupa doua decenii, la clubul  unde a facut primii pași in fotbal. „Veteranul”  nascut la Oradea a semnat cu FC Bihor, clubul proaspat promovat in Liga 2 și care și-a propus sa puna bazele unui proiect pe termen lung, zilele trecut fiind numit in funcția de director tehnic argentinianul Gustavo…

Declaratii de dupa sedinta de judecata: Parintii victimelor spera la dreptate, in Dosarul 2 Mai (VIDEO)

16:40, 07.06.2024 - Dupa incheierea sedintei de judecata din Dosarul 2 Mai, in care Vlad Pascu este acuzat de uciderea a doua persoane si ranirea altor trei, parintii victimelor decedate au sustinut in fata presei ca au inceput sa aiba incredere ca vor face dreptate, dat fiind faptul ca noul judecator a ascultat martorii…

Xtra Night Show. Irinel Columeanu nu știe cine i-a luat casa! Serghei Mizil, declarații șocante despre starea fostului afacerist: „L-au ars toți” / VIDEO

15:20, 31.05.2024 - Serghei Mizil susține ca Irinel Columbeanu nu știe cine i-a luat casa. Afaceristul a facut declarații șocante despre starea fostului afacerist. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Ce spune Roxana, soția lui Radu Mazare, despre eliberarea fostului primar. Primele declarații: „Sa avem o viața liniștita”

17:31, 27.05.2024 - Zi importanta pentru Radu Mazare! Fostul primar al Constanței a fost eliberat dupa cinci ani de arest. Soția sa, Roxana Mazare a oferit mai multe detalii despre perioada dificila prin care a trecut singura!

Cassie Ventura, primele declarații despre videoclipul in care a fost agresata de P. Diddy. Ce acuzații ii aduce fostului iubit: „M-a distrus”

20:15, 24.05.2024 - Cassie Ventura a oferit primele declarații dupa ce au aparut mai multe imagini in care este agresata de fostul iubit, P. Diddy. Vedeta marturisește ca a trait o perioada dificila și a avut nevoie de ajutor specializat pentru a se vindeca, dar procesul este unul lung și anevoios.

Cum arata apartamentul in care locuiesc Oana și Viorel Lis. Soția fostului primar a vandut mai multe obiecte din casa

13:31, 16.04.2024 - Viorel și Oana Lis locuiesc intr-un apartament modest din Capitala. Soții au fost nevoiți sa vanda mai multe lucruri din casa, intre care obiecte de decor și icoane, pentru a face rost de bani. Iata imagini din interiorul locuinței!

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Morega are din nou necazuri. Unul dintre bolizii fostului baron de Gorj a fost lovit de o șoferița

10:15, 07.04.2024 - Morega se afla de cateva zile in arest la domiciliu pentru ca a urcat de șase ori la volan fara sa mai aiba acest drept, și-a gasit una dintre mașini lovita, potrivit Realitatea Plus.Autoturismul era parcat pe o strada din Targu Jiu și a fost izbit de un alt vehicul. Șoferița spune ca a pierdut controlul…


Ce parere ai despre aceasta stire?