Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declaratie soc: Avem intr-adevar prea multi germani in tara

Publicat:

, membra in din formatiunea populista de dreapta /SVP/ a suscitat o dezbatere aprinsa dupa ce a sugerat intr-un talk-show de televiziune ca exista prea multi imigranti germani in tara sa si a cerut limitarea numarului lucratorilor germani.

Aceste remarci au fost criticate drept 'circ ieftin', dar Rickli a insistat ca multi elvetieni sunt de acord cu ea, noteaza in editia de miercuri.

"Avem intr-adevar prea multi germani in tara'', a afirmat Rickli la un talk show de duminica.

Subiectul talk-show-ului…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto/video) Imagini dureroase de la inmormantarea lui Cristian, tanarul luat de viitura in Italia. Familia, cu declarații sfașietoare: „Vreau adevar și dreptate”

16:20, 02.07.2024 - Momente sfașietoare la Tarna Mare. Trupul neinsuflețit al lui Cristian Molnar, cel de-al treilea tanar luat de apele raului Natisone din Italia, a fost descoperit sub o stanca, dupa saptamani intregi de cautari. Pe 29 iunie, tanarul a fost condus, acasa, in județul Satu Mare, pe ultimul drum. „Acum…

Andreea Balan implinește astazi 40 de ani! Victor Cornea i-a facut o declarație de dragoste impresionanta / FOTO

12:35, 23.06.2024 - Zi speciala in showbiz-ul din Romania! Andreea Balan schimba astazi prefixul și implinește frumoasa varsta de 40 de ani! Artista sarbatorește alaturi de oamenii dragi și de familia ei. Aceasta zi speciala nu putea sa treaca fara o declarație de dragoste din partea lui Victor Cornea! Iata ce i-a transmis!

Prima declarație a atentatorului care l-a impușcat pe premierul slovac Robert Fico | FOTO-VIDEO

22:15, 15.05.2024 - Pe rețelele de socializare circula o inregistrare video in care scriitorul Juraj Cintula, cel care l-a impușcat, miercuri, pe prim-ministrul slovac Robert Fico marturiseste care a fost motivul care l-a determinat sa il asasineze pe seful guvernului.

Subiectul vila RA-APPS pregatita pentrru Iohannis explodeaza in Parlament: Se cere control al Curții de Conturi

20:05, 15.04.2024 - Liderul de grup al deputatilor USR Ionut Mosteanu a depus o solicitare oficiala catre conducerea Camerei Deputatilor pentru a trimite Curtea de Conturi la Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) ca sa verifice cum foloseste banii publici pentru a renova vila de pe Bulevardul…

Catalin Cirstoiu se considera inamicul numarul unu al lui Nicușor Dan și Piedone

21:20, 09.04.2024 - Catalin Cirstoiu, candidatul comun al PSD și PNL la Primaria Capitalei, a facut o declarație incisiva marți, afirmand ca in decurs de doua saptamani s-a transformat in “inamicul public numarul unu” pentru contracandidații sai, Nicușor Dan și Cristian Popescu-Piedone. Aceasta declarație reflecta climatul…


Ce parere ai despre aceasta stire?