Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DECIZIE POLITICĂ Schimbare de conducere la PSD Municipiul Satu Mare

Publicat:
DECIZIE POLITICĂ Schimbare de conducere la PSD Municipiul Satu Mare

Schimbare la nivelul organizației municipale PSD Satu Mare, anunța organizația: și , noii lideri. The post DECIZIE POLITICA Schimbare de conducere la PSD first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

DECIZIE A COMISIEI EUROPENE Romania nu indeplineste conditiile pentru adoptarea monedei euro

10:25, 27.06.2024 - Romania nu indeplineste conditiile pentru adoptarea monedei euro, este concluzia Comisiei Europene, in urma... The post DECIZIE A COMISIEI EUROPENE Romania nu indeplineste conditiile pentru adoptarea monedei euro first appeared on Informatia Zilei .

SCHIMBARE MAJORA IN LEGISLAȚIA RUTIERA Emiterea online a duplicatului permisului de conducere in 2024

10:45, 03.06.2024 - Implementarea posibilitații de a solicita online duplicatul permisului de conducere reprezinta un pas semnificativ spre modernizarea administrației publice romanești. The post SCHIMBARE MAJORA IN LEGISLAȚIA RUTIERA Emiterea online a duplicatului permisului de conducere in 2024 first appeared on Informatia…

MAJORAREA SALARIULUI MINIM O decizie cu efecte negative pentru economia Romaniei

09:20, 28.05.2024 - Majorarea salariului minim pe economie poate parea o soluție atractiva pe termen scurt, dar efectele pe termen lung pot fi devastatoare pentru economia Romaniei. The post MAJORAREA SALARIULUI MINIM O decizie cu efecte negative pentru economia Romaniei first appeared on Informatia Zilei .

POLITICA ROMANEASCA Nicolae Ciuca iși va lansa cartea “Un ostas in slujba tarii”

13:06, 21.05.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a anuntat luni ca isi va lansa in luna iunie cartea "Un ostas in slujba tarii". The post POLITICA ROMANEASCA Nicolae Ciuca iși va lansa cartea “Un ostas in slujba tarii” first appeared on Informatia Zilei .

Ioan Hosu, Universitatea Babes Bolyai Cluj: Traversam un proces de acomodare la noi provocari. Oamenii nu mai vor 3-5 ani de facultate. Politica la nivel european este de schimbare catre microcredite, unde trainingul si formarea o fac antreprenori

11:10, 12.04.2024 - Continue reading Ioan Hosu, Universitatea Babes Bolyai Cluj: Traversam un proces de acomodare la noi provocari. Oamenii nu mai vor 3-5 ani de facultate. Politica la nivel european este de schimbare catre microcredite, unde trainingul si formarea o fac antreprenori at Info real.

PUBLICITATE POLITICA PARLAMENTUL EUROPEAN: Impune reguli stricte pentru publicitatea politica online

08:16, 10.04.2024 - Comisia Europeana introduce noi reguli pentru publicitatea politica in UE, accentuand transparența, limitand utilizarea datelor personale și protejand procesele democratice de ingerințe externe. The post PUBLICITATE POLITICA PARLAMENTUL EUROPEAN: Impune reguli stricte pentru publicitatea politica online…

INOT Decizie controversata a lui David Popovici

13:35, 03.04.2024 - David Popovici, unul dinte sportivii romani cu șanse insemnate de a caștiga medalii prețioase la Jocurile Olimpice, de la Paris a decis, impreuna cu staff-ul lui, ca pe perioada competiției sa locuiasca inafara Satului Olimpic. The post INOT Decizie controversata a lui David Popovici first appeared…

TRANZACȚIE PE FACEBOOK Barbat din Alba Iulia condamnat pentru complicitate la falsificarea permisului de conducere

10:06, 29.03.2024 - Se pare ca individul roman a obținut acest permis fals in anul 2020, in timpul șederii sale in Germania The post TRANZACȚIE PE FACEBOOK Barbat din Alba Iulia condamnat pentru complicitate la falsificarea permisului de conducere first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?