Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De Revelion e bine să mănânci pește. Ingredientul secret pentru un preparat excepțional de Anul Nou

Publicat:

  Pe langa tradiționalele preparate din carne de porc, salatele de vinete sau salatele de beuf, putem avea la aperitiv pentru masa și preparate puțin mai sofisticate. Un preparat cu somon și grapfruit este alegerea potrivita, mai ales ca despre pește se spune ca aduce noroc in noaptea dintre ani. Ingrediente 1 somon intreg, nu prea mare 3 fire de praz 2-3 linguri ulei de masline 1 pahar de vin alb 4 caței de usturoi, tocat marunt 5 crenguțe de cimbru, proaspete, de preferat 1 pahar de apa 1 grepfruit, de marime medie, taiat in felii de 1 cm grosime sare piper Mod de preparare Preincalzeste

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientul secret care se pune la ciorba de fasole verde. Doar gospodinele pricepute știu acest truc

23:56, 05.06.2024 - Ingrediente necesare pentru o ciorba de fasole verdeInainte de a te apuca de ciorba, trebuie sa scoți din camara sau sa mergi la cumparaturi pentru a avea urmatoarele ingrediente:500 g fasole verde proaspata sau congelata3 cartofi medii2 cepe2 morcovi1 radacina de pastarnac (opțional)1 ardei gras (opțional)400…

Ingredientul secret care se pune la ciorba de fasole verde. Doar gospodinele pricepute știut acest truc

22:16, 04.06.2024 - Ingrediente necesare pentru o ciorba de fasole verdeInainte de a te apuca de ciorba, trebuie sa scoți din camara sau sa mergi la cumparaturi pentru a avea urmatoarele ingrediente:500 g fasole verde proaspata sau congelata3 cartofi medii2 cepe2 morcovi1 radacina de pastarnac (opțional)1 ardei gras (opțional)400…

Tocanita de cartofi, reteta lui Barbosu. Ingredientul lui secret, iese mai buna decat o stii din copilarie

14:36, 10.05.2024 - E atat de buna incat, dupa friptura, sarmale, ciorba, salata de boeuf, drob, cozonac și pasca, te vei lasa induplecata sa o gatești! Bucatarul Ovidiu din Bacau, alias Barbosu, a dezvaluit cum prepara cea mai delicioasa tocanița de cartofi. Va fi mai buna decat cea din copilarie. Cu ce da gust Barbosu…

Oua umplute cu ton sau pate dupa rețeta lui Sorin Bontea. Ingredientul secret care da tot gustul bun

11:10, 04.05.2024 - Cea mai buna rețeta de oua umplute, direct de la chef Sorin Bontea. Celebrul bucatar a dezvaluit cum faci cel mai gustos preparat de Paște, pe care toata familia il va adora. Cum se pregatesc, de fapt, ouale umplute cu ton sau pateu și ce ingredient-secret le da un gust aparte. Cea mai buna rețeta […]…

Ingredientul secret pentru o friptura de miel frageda și gustoasa/Se gasește in mai toate bucatariile

11:25, 30.04.2024 - Paștele se apropie tot mai mult, iar pregatirile au inceput deja, pentru mulți dintre romani, cel puțin la nivel de aprovizionare pentru masa de Sarbatori. De la sarmale, la cozonaci și pasca, mai toata lumea vrea sa aiba pe masa de Paște preparate gustoase și cat mai variate. Multe gospodine se gandesc…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Ingredientul secret pentru o ciorba de fasole extrem de gustoasa. Ce trebuie sa pui pentru a avea un preparat ca la restaurant

16:20, 03.04.2024 - Ciorba de fasole este printre preparatele tradiționale preferate de romani. Chiar și in timpul postului se afla pe mesele acestora. Pentru o savoare deosebita este nevoie de un ingredient special.


Ce parere ai despre aceasta stire?