Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DE NEIMAGINAT! Moartea actorului Paul Walker A PROVOCAT O ADEVĂRATĂ LUPTĂ PENTRU AVERE între FOSTELE IUBITE şi PĂRINŢII LUI!

Publicat:

a  murit fara a lasa vreun testament, lucrurile au inceput sa degenereze pentru ca la mijloc este vorba despre o avere estimata la aproximativ 45 de milioane de dolari.

In afara de parintii sai, alti doi pretendenti si-au manifestat deja interesul. , care a fost iubita lui Paul Walker din 1998 pana in 1999 si care i-a daruit acestuia o fiica, Meadow, isi cere partea.

se opune insa pretentiilor financiare formulate de , mai ales ca nepoata lor are 15 ani si nu este in stare sa administreze o asemenea suma.

La…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

15 ani de la moartea regelui muzicii pop, Michael Jackson: Cariera de peste 4 decenii, umbrita de probleme de sanatate si controverse

10:05, 25.06.2024 - Astazi se implinesc 15 ani de cand regele muzicii pop, Michael Jackson, a murit. Cauza a fost o intoxicatie grava cu propofol, substanta folosita de artist drept somnifer. Desi avea fani peste tot in lume, succesul i-a fost umbrit de numeroase controverse, scrie oservatornews.ro .

La 15 ani de la moartea lui Michael Jackson, chitarista sa ofera un interviu exclusiv pentru „Adevarul“

05:55, 25.06.2024 - La 15 ani de la moartea lui Michael Jackson, Jennifer Batten, chitarista care i-a fost alaturi in concerte timp de zece ani, povestește in exclusivitate pentru „Adevarul“ ce a insemnat sa lucreze cu megastarul american și ce și-a dorit artistul de la concertul din București, din 1992.

Radu Ștefan Banica, mandru de iubita lui. Ce succes a bifat Ioana Vallimarescu, care studiaza in Londra

15:50, 26.05.2024 - Radu Ștefan Banica face noi dezvaluiri despre iubita lui. De o buna perioada de timp, fiul lui Ștefan Banica jr. e intr-o relație cu Ioana Vallimarescu, care nu face școala in Romania, ci la Londra, in Marea Britanie. De Anul Nou, Radu Ștefan Banica s-a afișat pentru prima data alaturi de noua iubita.…

Ce a scos la iveala ancheta privind moartea actorului din Friends, Matthew Perry. Raportul autopsiei

07:26, 22.05.2024 - Poliția din Los Angeles și Agentia de Control al Drogurilor din SUA au deschis o ancheta privind moartea indragitului actor din Friends, Matthew Perry. El a fost gasit fara suflare in octombrie 2023 din cauza efectelor acute ale anestezicului ketamina.

A cheltuit sau nu fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, banii din donațiile pentru el. Mama Narcisei a postat dovada / FOTO

09:05, 18.04.2024 - Moartea lui Madalin, baiatul care s-a stins din viața in accidentul din Olt, a dat startul unui scandal incredibil intre familii. Tatal baiatului a acuzat familia fostei sale iubite ca a strans donații pentru inmormantarea lui, dar nu a dat banii familiei. Ei bine, de aceasta data, adevarul a ieșit…

Parinții atacatorului din Sydney, marturii dupa tragedie: „Iși dorea o iubita, de asta a ucis femei. Iubim un monstru”

17:10, 15.04.2024 - Parinții atacatorului din Sydney spun ca le pare „extrem de rau” pentru ce a facut fiul lor. Aceștia explica ca el suferea de schizofrenie și ca „pierduse contactul cu realitatea”, transmite Sky News.

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.


Ce parere ai despre aceasta stire?