Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De la „autoritate criminală” la deținut în penitenciar. Cinci bărbați estorcau 100 de mii de lei de la un businessman

Publicat:

Cinci persoane, pretinse autoritati criminale din Chisinau, Tiraspol si Bender, au fost retinute in flagrant delict in timp ce prin santaj, estorcau de la un businessman moldovean 100 de mii de lei. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar, ademenit sa cumpere criptovaluta, a venit cu 5 mii euro la „intalnire”, unde a fost gazat, batut și jefuit: Doi barbați, reținuți

18:00, 09.07.2024 - Doi barbați de 22 și 31 de ani, din Chișinau și Calarași, au fost arestați pentru 30 de zile dupa ce ar fi comis un atac talharesc in sectorul Rișcani al capitalei. Potrivit Poliției, aceștia sunt cercetați penal și conform legislației in vigoare risca de la 8 la 10 ani de inchisoare.

Seful Interpol, eliberat din penitenciar: Viorel Țentiu va sta in arest la domiciliu urmatoarele 30 de zile

18:31, 02.07.2024 - Șeful Biroului Interpol de la Chisinau, reținut in ancheta ce investigheaza protecția persoanelor date in cautare internaționala contra milioane de dolari, a fost trimis in arest la domiciliu pentru 30 de zile. Anunțul a fost facut de Procuratura Anticorupție.

Doi barbați au murit ieri in incendii, dupa ce casele lor au luat foc

11:35, 19.06.2024 - Doi barbați și-au pierdut viața in urma nerespectarii regulilor antiincendiare. Ambele cazuri au avut loc in dupa-amiaza zilei de 18 iunie , unul in Chișinau și altul in satul Miclești din raionul Criuleni.

Doi barbati au murit in incendii, ieri dupa amiaza, dupa ce casele lor au luat foc

11:30, 19.06.2024 - Doi barbați și-au pierdut viața in urma nerespectarii regulilor antiincendiare. Ambele cazuri au avut loc in dupa-amiaza zilei de 18 iunie , unul in Chișinau și altul in satul Miclești din raionul Criuleni.

Seminar de capoeira la Chișinau: o intalnire a capoeiristelor din Moldova

09:15, 12.06.2024 - La sfirșitul saptaminii trecute, capitala Republicii Moldova a fost gazda unui eveniment plin de culoare - un seminar de trei zile de capoeira (arta marțiala tradiționala braziliana care combina nu doar lupta, ci și elemente acrobatice deosebite, acompaniate de muzica populara braziliana), la care au…

Ce i-a spus la desparțire liderul Transnistriei ambasadorului american

18:46, 22.05.2024 - Liderul autoproclamatei RMN, Vadim Krasnoselski, s-a intilnit la Tiraspol cu ambasadorul SUA in Republica Moldova, Kent Logsdon, al carui mandat in fruntea ambasadei SUA la Chișinau expira și a carui vizita in Transnistria in actualul statut a fost ultima pentru el. Vadim Krasnoselski i-a mulțumit ambasadorului…

(video) Un tanar, atacat cu un cuțit și jefuit in centrul capitalei: Doi idivizi, reținuți de oamenii legii

18:31, 21.05.2024 - Doi barbați de 22 și 24 de ani, originari din Chișinau și Bender, au fost plasați in arest pentru 30 de zile, dupa ce ar fi comis o talharie in sectorul Centru al capitalei. Potrivit oamenilor legii, suspecții nu sunt la prima abatere și risca inchisoare de la 8 la 10 ani.

Serebrian, la Bender: "Subliniez necesitatea anularii de catre Tiraspol a deciziilor abuzive"

14:31, 17.05.2024 - Reprezentantul politic in procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreana de la Chișinau, Oleg Serebrian, a evidențiat astazi la Bender necesitatea anularii de catre Tiraspol a unoir decizii abuzive, noteaza Noi.md. Serebrian s-a referit la impunerea ilegala de taxe și de restricții ce fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?