Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De la 1 iulie se scumpesc carburanții și totodată poate duce la creșterea prețurilor în lanț

Publicat:
De la 1 iulie se scumpesc carburanții și totodată poate duce la creșterea prețurilor în lanț

De la 1 iulie se scumpesc carburanții și totodata poate duce la creșterea prețurilor in lanț, transportul mancarii pe cale rutiera in Romania poate genera scumpiri la alimente. Creșterea prețurilor produselor alimentare și nealimentare poate afecta inflația și dobanzile. Cotația IRCC va scadea ușor de la 1 iulie, dar dobanzile ridicate mențin ratele romanilor la [...] The post De la 1 iulie se scumpesc carburanții și totodata poate duce la creșterea prețurilor in lanț first appeared on Partener TV .

Citeste articolul mai departe pe tvpartener.ro…  

Sursa articol si foto: tvpartener.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scumpirile care se aplica de la 1 iulie 2024. Pentru ce vor scoate romanii mai mulți bani din buzunar

10:20, 29.06.2024 - Scumpirea carburanților poate genera scumpiri in lanț, avertizeaza analiștii. Primele care se scumpesc sunt alimentele, pentru ca transportul mancarii se face majoritar pe cale rutiera in Romania.Creșterea prețurilor produselor alimentare și nealimentare duce la presiune asupra inflației care menține…

Piața imobiliara din Romania, intr-un punct de cotitura - Sunt perspective pentru creșterea in continuare a prețurilor

23:30, 25.06.2024 - Creșterea puterii de cumparare stimuleaza cererea pe piața rezidențiala, iar climatul stabil din sectorul de creditare ii incurajeaza pe mulți sa faca pasul final spre achiziție, insa oferta ramane punctul nevralgic, se arata intr-o analiza realizata de platforma imobiliare.ro.

Creșterea preturilor biletelor de avion va fi investigata de Consiliul Concurenței

07:05, 26.05.2024 - Consiliul Concurentei a declansat o analiza care vizeaza modul in care companiile aeriene stabilesc nivelul preturilor biletelor de avion pentru rutele care au plecare din Romania, conform News.ro.

CREȘTEREA MISTERIOASA A PREȚURILOR RCA Anomalii și interogari in Piața Asigurarilor din Romania

09:51, 13.05.2024 - Aceste anomaliile ridica intrebari cu privire la modul in care funcționeaza piața RCA și la transparența sistemului. The post CREȘTEREA MISTERIOASA A PREȚURILOR RCA Anomalii și interogari in Piața Asigurarilor din Romania first appeared on Informatia Zilei .

Studiu. Romanii sunt speriați de razboi și de creșterea prețurilor

10:40, 22.04.2024 - Pentru o treime dintre romani, cea mai importanta sursa de ingrijorare o reprezinta posibilitatea unui conflict/razboi in care sa fie implicata Romania, pe locul al doilea situandu-se cresterea preturilor, conform unui sondaj realizat de INSCOP.

De ce suntem penultimii in UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”

23:50, 18.04.2024 - Romania este pentru a treia luna consecutiv țara cu cea mai mare inflație, conform statisticilor Eurostat, iar ca și cum nu ar fi de ajuns, doar bulgarii caștiga mai puțin. Analistul economic Adrian Negrescu explica, pentru „Adevarul”, cum s-a ajuns aici și de ce statul nu are soluții.

Fumatul ar putea deveni un LUX! Tigarile se scumpesc din nou cu un LEU!

23:30, 09.04.2024 - Fumatul ar putea deveni un lux in Romania. Producatorii de țigari tocmai au anunțat ca pachetele de țigari se vor scumpi un un leu incepand cu aceasta saptamana. Asta e a doua scumpire din acest an, in condițiile in care taxele pentru acest tip de produse au mai crescut. British American Tabacco (BAT),…

INFLAȚIA IN ROMANIA Analiza detaliata a creșterii prețurilor și impactul asupra populației

09:20, 03.04.2024 - Creșterea prețurilor la servicii va accentua dificultațile economice deja existente, in special in contextul in care costurile alimentare au atins deja un nivel maxim. The post INFLAȚIA IN ROMANIA Analiza detaliata a creșterii prețurilor și impactul asupra populației first appeared on Informatia Zilei…


Ce parere ai despre aceasta stire?