Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce se află dolarul american la o răscruce de drumuri

Publicat:

In 2022, dolarul a fost in plina ascensiune, atingand un maxim al ultimilor 20 de ani, deoarece investitorii globali au cautat siguranța, investind in principalul refugiu financiar. Redresarea post-Covid, razboiul din Ucraina și inflația galopanta au facut ca dolarul sa devina un simbol al siguranței intr-o lume cu probleme. A ajutat și faptul ca Rezerva […] The post De ce se afla dolarul american la o rascruce de drumuri first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Momentul in care Joe Biden ii cere scuze lui Zelenski pentru intarzierea ajutorului militar american

18:20, 07.06.2024 - Presedintele american Joe Biden si-a cerut vineri scuze in fata omologului sau ucrainean Volodimir Zelenski pentru intarzierea aprobarii ajutorului militar pentru Ucraina de catre Congres si a anuntat un nou pachet de asistenta militara destinat acestei tari, in valoare de 225 de milioane de dolari,…

Ciuca, cu privire la „autorizarea” utilizarii armamentului american de catre Ucraina: O decizie unilaterala

12:35, 31.05.2024 - Presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, a declarat, vineri, ca decizia presedintelui Statelor Unite, Joe Biden, de a permite Ucrainei sa foloseasca armamentul american pentru a lovi tinte pe teritoriul Federației Ruse este una "unilaterala".

Moneda naționala s-a apreciat, in cotațiile BNR de joi, pana la 4,9756 lei

14:46, 16.05.2024 - Moneda naționala s-a apreciat, in cotațiile BNR de joi, pana la 4,9756 lei, arata cursul afișat, joi, de banca centrala. Leul a castigat aproape doi bani, in raport cu dolarul american, astfel ca dolarul american a ajuns sa fie cotat la 4,5772 lei, cel mai scazut nivel inregistrat din 10 aprilie 2024,…

Pesimismul persista in SUA - Ajutorul de 60 de miliarde de dolari nu este suficient pentru o contraofensiva rapida a Ucrainei (responsabil militar american)

08:25, 26.04.2024 - Revenirea ajutorului militar american catre Ucraina va permite armatei acestei tari sa reia initiativa impotriva Rusiei, dar pregatirea pentru o contraofensiva va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american, relateaza AFP preluat de agerpres.

CNN: O parte din noul ajutor militar american pentru Ucraina se afla deja in Polonia, Germania

18:50, 23.04.2024 - O parte din noul ajutor militar american pentru Ucraina este deja in Germania și Polonia, reducand timpul necesar pentru ca armele și echipamentele sa ajunga pe linia frontului, a informat CNN pe 23 aprilie, citand o sursa familiarizata cu subiectul, potrivit Kyiv Independent.

Volodimir Zelenski: Grație ajutorului militar american, Ucraina „nu va fi un al doilea Afganistan”

21:41, 21.04.2024 - Intr-o noua reacție, duminica 21 aprilie, la votul pozitiv dat de Camera Reprezentanților a Statelor Unite la ajutorul militar destinat Ucrainei, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a reiterat dorința sa de a primi „un ajutor concret cat mai repede posibil”. Planul de ajutor votat sambata de camera…

Ajutorul american votat in Congres „va salva mii si mii de vieti”, spune Zelenski

22:50, 20.04.2024 - Ajutorul american de aproape 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina, adoptat sambata de Camera Reprezentantilor din SUA, „va salva mii si mii de vieti”, a declarat presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, dupa vot, potrivit AFP.

Stoltenberg: Ucraina are nevoie urgenta de munitii si alte ajutoare

22:15, 10.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, le-a cerut miercuri aliatilor Ucrainei sa-i furnizeze acesteia rapid mai multe munitii, sisteme antiaeriene si alte ajutoare militare pentru a rezista in fata ofensivei ruse, in timp ce generalul american Christopher Cavoli, comandantul Fortelor Aliate in…


Ce parere ai despre aceasta stire?