Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce să optezi pentru o lenjerie de pat din bumbac satinat?

Publicat:

Lenjeriile de pat din bumbac satinat sunt la mare cautare in zilele noastre datorita avantajelor pe care le are. Bumbacul satinat este obținut printr-un proces de mercenizare care ajuta la intarirea țesaturilor și la pastrarea culorilor. Intalnim bumbac satinat nu numai in cazul lenjeriilor de pat, ci și a perdelelor sau a lenjeriilor intime. Exista... -ul De ce sa optezi pentru o lenjerie de pat din bumbac satinat? apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lectia de istorie. Si regii sunt oameni

14:45, 08.05.2024 - Exista o lege universala, prin care regele este considerat reprezentantul lui Dumnezeu pe pamant. Intalnim aceasta cutuma si in istoria noastra, inca de la primii voievozi Basarab si Dragos, sub denumirea de „unsul lui Dumnezeu”. Particula „Io” cu care incepea titlul voievodal exprima exact acest lucru.…

Rapid – „U“ Craiova | Alb-albastrii, obligati sa scoata puncte din Giulesti

12:05, 29.04.2024 - Rapid București și Universitatea Craiova se intalnesc luni, de la ora 20.30, in Giulești, intr-o partida contand pentru etapa 7 din play-off-ul Superligii. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Confruntarea va fi arbotrata de Ovidiu Hațegan (Arad), ajutat la cele doua linii de Mircea Grigoriu…

Protejeaza-ți investiția: De ce ar trebui sa optezi pentru o husa de protecție pentru telefon?

12:20, 02.04.2024 - Smartphone-urile sunt doar un instrument pentru desfașurarea conversațiilor, dar servesc și ca playere portabile de muzica și filme, navigheaza pe internet, fac fotografii, inregistreaza videoclipuri și sunt o sursa de informații.

De ce sa optezi atat pentru o cada, cat și pentru o cabina de duș? Iata care sunt beneficiile

17:10, 01.04.2024 - Odata cu evoluția rapida a designului și a tehnologiei in domeniul amenajarii interioare, exista posibilitatea de a integra o cada și o cabina de duș in aceeași incapere, atunci cand beneficiezi de un spațiu generos ce iți permite sa faci acest lucru.


Ce parere ai despre aceasta stire?