Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce nu se decongelează niciodată carnea de pui la temperatura camerei. Cum eviți problemele de sănătate

Publicat:
De ce nu se decongelează niciodată carnea de pui la temperatura camerei. Cum eviți problemele de sănătate

Decongelarea carnii de pui la temperatura camerei prezinta riscuri uriașe. Exista mai multe motive pentru care aceasta metoda nu este recomandata, scrie romaniatv.net.

Decongelarea carnii de pui la temperatura camerei prezinta riscuri semnificative pentru siguranța alimentara. Iata de ce aceasta practica nu este recomandata:

1. Creșterea Rapida a Bacteriilor

Zona de pericol: Temperatura camerei, de obicei intre 20-22°C, se afla in „zona de pericol” (4°C – 60°C) in care bacteriile daunatoare, cum ar fi Salmonella și Campylobacter, se pot raspandi rapid.

Risc de contaminare:…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Instrumentul folosit des pentru gratar care poate prezenta riscuri serioase pentru sanatate: „Se pot infige in mancare”

16:06, 24.06.2024 - O ieșire in aer liber, pe perioada verii, s-a putea termina urat, din cauza unui instrument obișnuit pentru gratar. „Firele de la periile de sarma pentru gratar pot ajunge sa se blocheze in orice parte a tractului digestiv”, avertizeaza specialiștii.

Cand trebuie consumata carnea, de fapt. Cine ține cont de aceste ore va scapa de multe kilograme in plus

00:01, 08.06.2024 - Cand trebuie sa mancam carnea Carnea este recunoscuta pentru numeroasele sale beneficii pentru sanatate, printre care se numara și capacitatea de a oferi senzația de sațietate. Acest efect se datoreaza stimularii eliberarii unor hormoni specifici, cum ar fi peptida YY (PPY) și colecistochinina (CCK),…

Satul unde mirosurile puternice și problemele de sanatate sunt provocate de o ferma de porci

16:56, 02.06.2024 - Locuitorii satului pitoresc englez Stow Bedon s-au plans de probleme grave de sanatate cauzate de mirosul urat emanat de fermele locale de porci. Coșmarul pentru localnici a inceput in 2021, cand ferma s-a extins foarte mult, iar numarul de porci a crescut de aproximativ trei ori pana la 7.000. Printre…

EXCLUSIV. Sora lui Leo de la Kuweit, adevarul despre problemele de sanatate cu care se confrunta manelistul. Care este starea lui in aceste momente

17:55, 10.05.2024 - In urma cu o zi, Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital. Sora manelistului ii este alaturi in aceste momente și a facut declarații despre problemele de sanatate cu care se confrunta. Cantarețul este internat la Spitalul Clinic Matei Balș din Capitala. Iata ce ne-a spus Larisa Gafton, sora lui,…

Directorul Institutului Matei Balș explica problemele de sanatate cu care se confrunta Florin Piersic: „Ce facem noi inca de aseara...”. A fost operat in prima zi de Paște

17:15, 08.05.2024 - Directorul Institutului Matei Balș a venit cu precizari cu privire la starea de sanatate a lui Florin Piersic, dupa ce aseara, in jurul orei 22.30, a ajuns pe mainile medicilor de acolo, transferat de la o clinica din Cluj-Napoca.

REGULI ALIMENTARE Cateva reguli alimentare, dupa Sarbatorile Pascale, ne pot feri de problemele de sanatate

11:05, 05.05.2024 - Medicii atrag atentia ca oboseala intensa acumulata in ultimele saptamani in care am facut pregatiri pentru a intampina cum se cuvine Sarbatorile Pascale, cat si excesele de toxine din organism slabesc imunitatea.  The post REGULI ALIMENTARE Cateva reguli alimentare, dupa Sarbatorile Pascale, ne pot…

De ce sa nu decongelezi niciodata carnea de pui la temperatura camerei. Pericolele la care te expui

15:25, 16.04.2024 - Descongelarea puiului este o sarcina care necesita puțina atenție daca vrem sa evitam riscuri pentru sanatate și sa ne bucuram la maximum de proprietațile sale nutriționale fara probleme. Iata de ce sa nu decongelezi niciodata carnea de pui la temperatura camerei și la ce pericole te poți expune daca…

Necazul unei familii dupa ce a taiat porcul din curte

13:11, 12.04.2024 - O  familie formata din cinci persoane, din care trei copii si doi adulti,  a ajuns la spital dupa ce oamenii au consumat carne de porc din propria gospodarie. Au ignorat sa solicite un examen de specialitate a carnii si s-au imbolnavit de trichineloza. „In aceasta saptamana, o familie formata din 5…


Ce parere ai despre aceasta stire?