Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce Kim Jong-Un şi-a dus una dintre fiice la locul de lansare a unei rachete balistice intercontinentale. Motivul periculos (FOTO)

Publicat:

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a asistat vineri la lansarea unui „nou tip” de racheta balistica intercontinentala, alaturi de fiica sa cea mica, a carei existența nu fusese confirmata anterior. Se știu foarte puține lucruri despre viața privata a lui sau a familiei sale. Reportajul de sambata nu a numit-o pe fiica lui […] The post De ce Kim Jong-Un si-a dus una dintre fiice la locul de lansare a unei rachete balistice intercontinentale. Motivul periculos (FOTO) first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kim Jong Un a supervizat un nou test cu rachete

15:20, 01.06.2024 - Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a supervizat tirurile test ale unui nou sistem lansator multiplu de rachete, potrivit fotografiilor publicate de agentia oficiala de presa KCNA. Imaginile il arata pe Kim Jong Un, imbracat intr-o jacheta de piele maro si flancat de generalii sai, zimbind in fata a…

VIDEO Coreea de Nord a lovit cu rachete o insula-ținta aflata la 365 de kilometri distanta

09:25, 31.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat tirurile test ale unui sistem lansator multiplu de rachete, potrivit fotografiilor publicate vineri de agentia oficiala de presa KCNA, scrie AFP, conform Agerpres.

Kim Jong Un a supravegheat testarea unui lansator multiplu de rachete: „Acestea ar fi consecințele daca rivalii noștri ne-ar ataca”

09:20, 31.05.2024 - Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a supervizat tirurile test ale unui sistem lansator multiplu de rachete, potrivit fotografiilor publicate vineri de agentia oficiala de presa KCNA, scrie AFP, citata de Agerpres.

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Kim Jong Un a testat din nou lansatorul de rachete multiple și a inspectat artileria nord-coreeana

18:50, 11.05.2024 - Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, a inspectat, vineri, artileria nord-coreeana și a participat, pentru a doua oara, la testul de tragere a noului lansator de rachete multiple de 240 mm, a informat sambata agenția de presa KCNA din mass-media de stat nord-coreeana.

Kim Jong Un da fiori pe intreg mapamondul, inclusiv un vecin al Romaniei: liderul de la Phenian a testat un lansator de rachete multiple

09:16, 11.05.2024 - Coreea de Nord isi va dota incepand de anul acesta fortele armate cu un nou lansator de rachete multiple de calibrul 240 mm, a informat sambata agentia de presa oficiala KCNA, preluata de AFP, relateaza Agerpres.Noua arma va fi desfasurata pana in 2026.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Statele Unite au dat startul noii generații de arme care sa le protejeze in fața unui atac cu rachete balistice intercontinentale

20:05, 16.04.2024 - Compania americana Lockheed Martin a obtinut un contract in valoare de 17 miliarde de dolari pentru dezvoltarea unei noi generatii de interceptori care sa protejeze Statele Unite ale Americii impotriva unui atac cu rachete balistice intercontinentale, a anuntat luni Agentia americana de aparare antiracheta,…


Ce parere ai despre aceasta stire?