Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce fotomodelele Victoria’s Secret nu au niciodata mușcaturi de țanțari. Cine s-ar fi gandit ca...

Publicat:

Te-ai întrebat vreodata de ce fotomodele Victoria’s Secret nu sunt acoperite de mușcaturi de țânțari, deși calatoresc în întreaga lume pentru ședințe foto sau prezentari de moda?
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Olanda, amical „secret” inaintea duelului cu tricolorii din „optimi” » I-au dat gol amatorii

12:25, 27.06.2024 - Adversara reprezentativei Romaniei in „optimi”, pe 2 iulie, la Munchen, Olanda a invins-o cu 6-1 pe Havelse, liga a 4-a germana, la nici 24 de ore de la eșecul suferit in fața Austriei. Reprezentativa Olandei a aratat o curba descendenta, pana acum, la turneul final din Germania. De la victoria cu Polonia…

Lui Basarab Panduru nu i-a venit sa creada ca Romania a invins Ucraina la Euro: „Nu m-am gandit niciodata ca putem sa caștigam, jos palaria!”

19:00, 17.06.2024 - Fostul internațional Basarab Panduru (53 de ani) a fost uluit de victoria obținuta de Romania in meciul cu Ucraina, scor 3-0, primul pentru „tricolori” la Campionatul European din Germania. Basarab Panduru, fost internațional cu 23 de meciuri și un gol pentru echipa naționala, nu se aștepta niciodata…

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Sorin Grindeanu afirma ca PSD și PNL sunt pe cale sa caștige Bucureștiul: „Nu exista negociere pentru retragerea lui Popescu-Piedone”

06:36, 09.04.2024 - Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a respins vehement zvonurile privind o posibila retragere a lui Cristian Popescu-Piedone din cursa pentru Primaria Capitalei, afirmand ca nu exista astfel de negocieri in cadrul partidului. Intr-un interviu acordat postului de televiziune Digi 24, Grindeanu…

Ciprian Deac, mesaj pentru Adrian Mutu: „Imi pare rau!” » Cum vede decarul ardelenilor șansele la titlu pentru CFR Cluj

23:55, 06.04.2024 - Ciprian Deac (38 de ani) a anunțat ca CFR Cluj inca mai spera sa caștige campionatul, dupa succesul cu 4-1 pe terenul Rapidului, chiar daca decarul „feroviarilor” considera ca șansele la titlu sunt in momentul de fața mici. Deac i-a dedicat victoria lui Adrian Mutu, fostul antrenor al celor de la CFR…

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?