Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de o găti si alte 25 de intrebuintari despre care poate nu stiai

Publicat:

Ai o bucata de carne mai tare, mai fibroasa, mai ațoasa? Care, atunci cand va fi și preparata termic, va deveni și mai tare? Nu trebuie sa o arunci, exista o soluție simpla și la indemana pentru a-i reda fragezimea. Acoper-o (cam așa cum imbraci in faina un șnițel/o chiftea) cu bicarbonat de sodiu și las-o la frigider timp de 3-5 ore. Spala bine carnea de bicarbonat inainte sa o gatești. Carnea va fi atat, atat de moale incat ți se va topi in gura! La ce mai poate fi util bicarbonatul de sodiu: Este substituent al prafului de copt. Se amesteca cu otet. Spala fructele si legumele cu bicarbonat…

Citeste articolul mai departe pe crazyradio.ro…  

Sursa articol: crazyradio.ro


Stiri pe aceeasi tema

A pus bicarbonat de sodiu pe covor și a așteptat puțin. Ce a urmat e viral pe internet

18:50, 30.06.2024 - Cu toții știm ca bicarbonatul de sodiu este foarte util in casele noastre și folosit pentru o sumedenie de lucruri. In cazul in care covorul tau este murdar și nu știi cum sa scapi de petele nedorite, bicarbonatul de sodiu poate fi prietenul tau cel mai bun. Ce se intampla daca pui bicarbonat de sodiu…

Peste 70% din carnea de pui de la o rețea de supermarketuri foarte populara printre romani „este contaminata cu germeni rezistenți la antibiotice”. Raport devastator la nivel european

18:00, 20.06.2024 - In plus, 38% dintre probele analizate au prezentat listeria și 83% aveau agenți patogeni diareici precum E.coli și Campylobacter. In Germania procentele detectate sunt puțin mai mici, dar oricum foarte ingrijoratoare. Lidl neaga insa acuzația și spune ca are certificate de analiza efectuate chiar de…

Motivul pentru care carnea din supermarket miroase urat cand deschizi caserola. Multe gospodine o arunca, dar nu este stricata

00:06, 21.05.2024 - Este o situație cu care s-a confruntat fiecare dintre noi, cel puțin o data in viața, dar pe care puțin o ințeleg. A fost explicat care este motivul pentru care carnea din supermarket miroase urat cand deschizi caserola. Nu trebuie sa o mai arunci, nu este stricata. Afla ce se intampla dupa doar cateva…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

11:30, 27.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

A presarat bicarbonat de sodiu in jurul plantelor și a așteptat puțin. Ce a urmat e fenomenal!

11:40, 24.04.2024 - Bicarbonatul de sodiu este un ingredient care are foarte multe intrebuințari. Pe langa faptul ca ne ajuta sa curațam multe suprafețe cu pete greu de indepartat, este benefic și pentru flori. Ce se intampla daca presari bicarbonat de sodiu in jurul florilor Bicarbonatul de sodiu este singur pentru plante,…

E plin de rușcuțe in Cheile Turzii. Știai ca planta are proprietați terapeutice?

08:30, 15.04.2024 - Au inflorit rușcuțele de primavara in Cheile Turzii. Puțin știu insa ca planta are proprietați terapeutice. Totuși indicat este sa nu o rupem, da un farmec aparte rezervației naturale și contribuie la frumusețea și unicitatea zonei. In plus este ocrotita prin lege! Ruscuta sau ruscuta de primavara este…

La ce sa fim atenți cand alegem carnea de miel. Un pont mai puțin cunoscut da fiori consumatorilor

07:01, 10.04.2024 - Un pont mai puțin cunoscut, acum ca mai sunt trei saptamani pana la Paști. Daca vreți carne de miel, ar fi bine sa cumparați carcasa cu tot cu cap. Așa puteți fi siguri ca ce puneți in farfurie este cu adevarat miel și evitați riscul intoxicațiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?