Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce e bine sa nu fii prea activ in viata

Publicat:

Un nou studiu realizat de cercetatorii elvetieni arata ca sportul ne poate afecta sanatatea, atunci cand exageram. Mai mult, persoanele prea active nu ar avea o speranta de viata prea mare.
Viata noastra poate deveni mai usoara si mai lunga daca facem totul cu moderatie, sustin biologii de la Universitatea din Zurich, Elvetia. Ei sunt de parere ca exista o corelatie intre longevitate si personalitatea oamenilor, scrie ziare.com, care citeaza inquisitr.com. Specialistii au tras aceasta concluzie in urma unui studiu realizat pe cobai.
Pentru supravietuire, aceste animale nu ar avea…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studii ingrijoratoare pentru utilizatoarele de botox: Toxina poate afecta celulele creierului!

12:15, 16.06.2024 - Toxina utilizeaza un mic complex format dintr-un receptor numit Synaptotagmin 1, impreuna cu alți doi receptori de neurotoxine clostridiene, pentru a patrunde in veziculele sinaptice din neuroni. Aceasta infiltrare intrerupe comunicarea dintre nerv și mușchi, ducand la paralizie. Profesorul Frederic…

Cercetatorii psihologi vin cu o teorie bulversanta: prima litera a prenumelui poate avea un impact major in destinul nostru

03:41, 15.06.2024 - Cercetatorii psihologi de la Universitatea din Utah au efectuat un studiu care indica faptul ca prima litera a prenumelui unei persoane poate avea un impact semnificativ asupra diverselor aspecte ale vieții sale. Acest studiu exploreaza modul in care litera inițiala a prenumelui poate influența percepțiile,…

Regula celor 10 secunde iți arata cat vei trai

15:06, 22.05.2024 - Regula celor 10 secunde Traiești mai mult daca reușești sa faci un exercițiu simplu: stai 10 secunde intr-un picior, in echilibru. Cei care reușesc sa faca asta vor avea o durata de viața mai lunga.  Se pare ca echilibrul este foarte important in evaluarea starii de sanatate. Deși nu este inclus in…

Cum sa bei alcool fara sa te imbeți? Cercetatorii elvețieni au gasit soluția: un gel comestibil

15:50, 17.05.2024 - Cum ar fi sa ieși in oraș, sa consumi o cantitate (decenta) de alcool și sa te intorci acasa fara sa fii amețit sau sa uiți lucruri? Personal, aș prefera sa ma fi putut folosi de un produs similar cu cel pe care l-au realizat cercetatorii elvețieni de la Universitatea din Zurich in cateva momente din…

STUDIU: Ar putea fi produs beton cu 30% mai rezistent prin procesarea și adaugarea zațului de cafea ars in amestec

16:10, 15.05.2024 - In fiecare an, lumea produce o cantitate uluitoare de 10 milioane de tone de deșeuri de cafea la nivel global. Majoritatea ajung in gropile de gunoi, transmite publicația ScienceAlert. „Eliminarea deșeurilor organice reprezinta o provocare pentru mediu, deoarece emite cantitați mari de gaze cu efect…

Un studiu genetic dezvaluie originile preistorice etiopiene ale cafelei Arabica

01:02, 24.04.2024 - Oamenii de stiinta au descifrat genomul cafelei arabica ajungand pana la originile acesteia, o incrucisare naturala intre alte doua specii de cafea, produsa in urma cu intre 610.000 si un milion de ani, in padurile din Etiopia. Conform constatarilor, aceasta specie de cafea este mai veche decat specia…

Colaborare editoriala intre USV și Universitatea din Zurich, in cadrul publicației Energeia

11:06, 18.04.2024 - Cercetatori ai mediului academic sucevean din domeniul lingvisticii au demarat o colaborare editoriala cu Revista Energeia, una dintre importantele publicații aparute sub auspiciile Universitații din Zurich, Elveția. Publicația cunoscuta pentru cercetarile in domeniul lingvisticii generale, al ...

Fosila gigant: descoperirea uimitoare a unui delfin preistoric monstruos, dezvaluie unul din secretele Amazonului!

16:20, 31.03.2024 - In fascinanta calatorie a cercetatorilor prin istoria Pamantului, fiecare fosila descoperita reprezinta o fila noua din povestea vremurilor trecute. Aceste relicve fara varsta dezvaluie secrete uluitoare ale ecosistemelor acvatice care au populat planeta in epoci indepartate. Cand cercetatorii au descoperit…


Ce parere ai despre aceasta stire?