Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce e bine să bei ceai de căpșuni. 5 beneficii uimitoare pentru sănătate

Publicat:

Ceaiul de frunze de capșuni, deși mai puțin cunoscut, este o bautura delicioasa care ofera numeroase beneficii pentru sanatate. De la susținerea digestiei și combaterea anemiei pana la ameliorarea acneei și reducerea durerilor, acest ceai miraculos merita sa fie inclus in rutina zilnica a oricui dorește sa iși imbunatațeasca starea de bine.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

5 motive pentru a consuma ceai de capșuni: Beneficii remarcabile pentru sanatate

10:01, 28.06.2024 - 1. Imbunatațește digestia Ceaiul de frunze de capșuni este un diuretic natural, stimuland eliminarea urinei și contribuind la menținerea unui echilibru sanatos al fluidelor in organism. Consumul regulat al acestui ceai poate reduce disconfortul digestiv și balonarea, oferind o digestie mai ușoara și…

De ce e bine sa bei ceai de anghinare. 10 beneficii miraculoase pentru sanatate

09:20, 11.06.2024 - Ceaiul de anghinare a devenit tot mai popular datorita multiplelor beneficii pe care le aduce sanatații. Acest remediu natural, cunoscut inca din antichitate, ofera nu doar o experiența placuta pentru papilele gustative, ci și un boost semnificativ pentru organism.

Ceaiurile care te scapa de respirația urat mirositoare. Beneficii pentru sanatate

22:05, 28.05.2024 - Respirația urat mirositoare, sau halitoza, este o problema cu care se confrunta mulți oameni, afectand nu doar interacțiunile sociale, ci și stima de sine. Soluțiile naturale, cum ar fi anumite tipuri de ceaiuri, pot fi eficiente in combaterea acestei probleme.

Ghimbirul in bucatarie, beneficii uriașe pentru sanatate

10:35, 27.05.2024 - Condimentele sunt mai mult decat o aroma pe care o adaugam mancarurilor. Multe ofera, de asemenea, doze mari de antioxidanți, nutrienți, minerale și vitamine. Iar ghimbirul este de nelipsit in orice sezon.

De ce e bine sa bei ceai cu semințe de schinduf. 5 beneficii uimitoare pentru sanatate

09:50, 28.04.2024 - In ultimul timp, ceaiul cu semințe de schinduf a captat atenția datorita felului in care acționeaza asupra organismului uman. De ce este acest ceai recomandat de mulți specialiști? Iata cinci beneficii uimitoare pe care le are atunci cand vine vorba de sanatate.

De ce e bine sa bei ceai de coacaze roșii. 10 beneficii uimitoare

09:36, 12.04.2024 - Ceaiul de coacaze roșii, cu aroma sa vibranta și gustul sau racoritor, „ascunde” o serie de beneficii remarcabile pentru sanatatea noastra. De la susținerea sistemului imunitar la imbunatațirea sanatații inimii și a digestiei, aceasta bautura revigoranta este in centrul atenției pentru proprietațile…

Anunț pentru romanii care au card de sanatate! Sistemul va fi refacut! Ce beneficii considerabile aduce asiguraților

08:45, 04.04.2024 - Anunț important pentru romanii care au card de sanatate! Sistemul va fi refacut! Iata ce beneficii considerabile aduce asiguraților, dar și ce a transmis ministrul Cercetarii și Digitalizarii, Bogdan Ivan!

Secretele curei cu papadie: se ține la inceputul primaverii și are beneficii sigure pentru sanatate

01:05, 03.04.2024 - Papadia este inrudita cu prețioasa rucola. Au același gust ușor amarui, și frunzele tinere pot orna oricand o salata. Este intalnita peste tot in locurile insorite, sub diferite specii și nume: laptuca, floare de malai, crestațea. Nutriționistul Luminița Catana ofera detalii despre o cura mai puțin…


Ce parere ai despre aceasta stire?