Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce boală suferă Lady Gaga din cauza abuzurilor suferite în adolescență

Publicat:

a dezvalui in urma cu cateva zile ca a suferit de abuzuri sexuale repetate, la doar 19 ani. Dupa acest eveniment a compus piesa Swine, de pe albumul sau „Artpop” (2013), ca o „cale de evadare pentru a exprima toata furia și disperarea pe care a simțit-o dupa ce a fost agresata sexual”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

1 din 10 femei sufera de o boala care le poate afecta fertilitatea „Este o afecțiune complexa, cronica și progresiva"

13:36, 27.06.2024 - Una din zece femei din lume sufera de endometrioza, și majoritatea nici nu știu acest lucru. Afecțiunea este cronica și aduce de la sine și dureri insuportabile, insp puține femei știu despre existența ei.

Gena Rowlands, o legenda a Hollywood-ului, sufera de Alzheimer: Actrita a interpretat un personaj cu aceeasi boala in The Notebook

09:30, 26.06.2024 - O adevarata legenda a cinematografiei americane, actrita Gena Rowlands, in varsta de 94 de ani, sufera de boala Alzheimer, a anuntat fiul ei, regizorul Nick Cassavetes, intr-un interviu acordat Entertainment Weekly, scrie observatornews.ro .

Ce simptome are Celine Dion din cauza bolii grave de care sufera

10:45, 10.06.2024 - Ce simptome are Celine Dion din cauza bolii grave de care sufera Speranța unei reveniri spectaculoase a fost reaprinsa cand Celine Dion a aparut la Premiile Grammy 2024. Cu toate acestea, optimismul a fost rapid temperat de marturiile cutremuratoare ale artistei despre boala de care sufera. Recent,…

Celine Dion a facut noi dezvaluiri despre boala de care sufera: „Am avut coastele rupte din cauza spasmelor musculare”

19:30, 07.06.2024 - Celine Dion a facut noi dezvaluiri despre boala cu care se confrunta și a povestit ca au fost perioade in care avut spasme musculare atat de puternice, incat i s-au rupt coastele, transmite The Guardian.

Celine Dion, in lacrimi: Daca nu pot merge, ma voi tari. 10 ani a cautat un diagnostic pentru boala rara de care sufera

06:21, 25.05.2024 - Celine Dion știa ca ceva nu era in regula cu corpul ei de mai bine de un deceniu, inainte de a primi un diagnostic. Artista detaliaza primele simptome ale sindromului pe care l-a respins timp de peste 10 ani.

Sfatul specialistului. Cum sa scapi de o tuse persistenta sau care reapare la anumite perioade

12:41, 20.05.2024 - In general, tusea reprezinta un mecanism de aparare a organismului fața de substanțele iritante care ajung la nivelul tractului respirator. Acestea stimuleaza fibrele nervoase locoregionale prin intermediul carora se trimit mesaje catre cortex, iar de aici se declanșeaza reflexul de tușe prin activarea…

Arabia Saudita a anunțat de ce boala sufera regele Salman

00:21, 20.05.2024 - Regele Salman al Arabiei Saudite va fi supus unui program de tratament la Palatul Al Salam din Jeddah pentru o inflamatie pulmonara, a anuntat duminica agentia de presa de stat, la cateva ore dupa ce monarhul a fost supus unor teste medicale.

Aproximativ 1,5 miliarde de oameni sufera de hipertensiune arteriala

08:50, 17.05.2024 - La nivel global, se estimeaza ca aproximativ 1,5 miliarde de oameni sufera de hipertensiune arteriala, jumatate dintre acestia nu sunt constienti de faptul ca o au si mai putin de 20% sunt controlati, potrivit  www.sant.ro . Ziua mondiala de lupta impotriva hipertensiunii arteriale este marcata la 17…


Ce parere ai despre aceasta stire?