Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce ar trebui să mănânci mai des varză. Beneficiile sale sunt uimitoare!

Publicat:

„Varza este sora subestimata a verzei kale. Face parte din aceeași familie, cea a legumelor crucifere. Proprietațile nutritive ale verzei sunt fenomenale. Conține molecule pe baza de sulf, precum glucozinolații, substanțe cu puternic efect antiinflamator, care previn dezvoltarea celulelor canceroase", declara pentru womenshealthmag.com nutriționistul .Și varza murata este la fel de sanatoasa. Aceasta conține bacterii benefice dezvoltate in timpul fermentarii, care ajuta foarte mult digestia și flora intestinala, scrie eva.ro.Ce tipuri de varza sa alegi?Exista numeroase tipuri de…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Utilizarea medicinala a zmeurii: Beneficiile și proprietațile terapeutice

13:55, 26.06.2024 - Zmeura, cunoscuta științific sub numele de Rubus idaeus, este apreciata nu doar pentru gustul sau dulce și aromat, ci și pentru multiplele sale proprietați medicinale. Utilizata de secole in medicina tradiționala, zmeura ofera o gama larga de beneficii pentru sanatate, datorita compoziției sale bogate…

Beneficiile consumului de caise uscate. Ele sunt recomandate in dieta zilnica

15:15, 05.06.2024 - Caisele sunt fructe mici cu samburi. Dimensiunea lor mica le face grozave pentru gustare, in timp ce versiunea uscata este grozava pentru a adauga un amestec de gust și fibre. Pe linga fibre, profilul lor nutrițional promoveaza imbunatațirea sanatații organismului. Remedii naturale pentru durerile de…

Beneficiile consumului regulat de mango

11:41, 24.04.2024 - Mango este atat de popular, nutritiv și consumat pe scara larga in intreaga lume, incat a fost numit de unii oameni „regele fructelor”. Dulce și suculenta, pulpa sa galbena este delicioasa consumata ca atare, poate fi transformata in nectar sau suc, adaugata intr-un smoothie sau transformata intr-o…

Retete de mancare cu arpagic

08:36, 09.04.2024 - Arpagicul este planta inrudita cu ceapa, deseori mai este numit ceapa de salata și este folosit intr-o varietate de rețete culinare datorita beneficiilor sale. Mai jos iți prezentam cateva rețete de mancare cu arpagic.Arpagicul este considerat unul dintre cele mai populare condimente și mirodenii și…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

Alimente care imbunatațesc și alimente care scad calitatea somnului

00:26, 04.04.2024 - Sunt alimente, respectiv cele care conțin triptofan, care ne ajuta sa avem un somn odihnitor. Dimpotriva, sunt alimente pe care ar trebui sa le evitam la cina cum sunt: cartofii prajiți, preparatele din carne roșie, dulciurile… Ce este triptofanul Triptofanul este un aminoacid care ajuta la imbunatațirea…

Remediul natural pentru durerile de picioare. Mulți au planta acesta in gradina și nu cunosc beneficiile frunzelor sale

17:40, 03.04.2024 - Frunzele de hrean sunt recunoscute pentru proprietațile lor medicinale puternice, fiind considerate un remediu naturist eficient pentru tratarea durerilor de picioare. Hreanul este o planta perena cu radacini puternice și frunze verzi in forma de lance, care conțin substanțe active benefice pentru sanatate.…


Ce parere ai despre aceasta stire?