Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce a şters-o Dodorel jr. de la petrecere pe uşa din dos?

Publicat:

Iote, de-un par egzamplu, ce-a putut sa pateasca juniorul proaspat insurat al lui Dodorel la o asa-numita petrecere a burlacilor, cu o zi inaintea nuntii ce a avut loc sambata asta! Povesteste lumea mai apropiata de famiglie ca, vineri seara, Dodorel jr. si-a luat amicii mai apropiati, toti baieti, pentru a petrece ultima data cu el burlac, alegand cica crasma Vynil de la Cub. Numai ca, la un moment dat, dupa ce lumea de alaturi s-a mai cherchelit probabil, ficio (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lautar s-a stins din viața dupa ce a pierdut lupta cu o boala grea: "Dumnezeu sa te ierte..." / FOTO

13:06, 17.06.2024 - Lumea muzicii de petrecere din Romania e in doliu! S-a stins din viața un cunoscut lautar, dupa o lupta grea cu boala. Acesta se afla sub supravegherea cadrelor medicale, insa, din nefericire, viața lui nu a putut fi salvata.

Semnul divin care a aparut pe cer la nunta lui Daniel Pavel cu Ana Maria. Toata lumea s-a bucurat, cine a fost marele absent

12:15, 09.06.2024 - Pe 8 iunie a fost zi mare pentru celebrul prezentator al show-ului Survivor. Daniel Pavel s-a casatorit cu aleasa inimii lui Ana Maria Pop. Cei doi au spus DA in fața ofițerului Starii civile, iar apoi s-au cununat religios. Petrecere cu 400 de invitați. Mireasa a purtat 3 rochii Daniel Pavel a avut…

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana Abramovici

16:35, 15.04.2024 - Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana AbramoviciEste doliu in lumea muzicii de petrecere, dupa anunțul decesului artistei supranumite "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici.

Doliu in lumea muzicii de petrecere. A murit "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici

15:10, 15.04.2024 - Anunțul a fost facut pe rețelele de socializare chiar de sora artistei."In aceste clipe de adanca tristerte este foarte greu sa gasesti cuvintele, pentru ca.. nimic nu ti mai poate mangaia sufletul .. odata cu pierderea fiintei iubite sora mea draga .. nu te voi uita niciodata surii mia buna ..te iubesc…

Zece luni consecutive cu recorduri de incalzire. „Lumea va fi pe un teritoriu necunoscut”, avertizeaza climatologii

15:25, 09.04.2024 - Inca un record de crestere a temperaturii la nivel global, al zecelea in ultimele 12 luni, i-a surprins pe cercetatorii in domeniul climei, care spera totusi ca este vorba doar despre o manifestare legata de El Nino, fenomenul genereaza anomalii climatice pe intreaga planeta.

Doliu in lumea filmului! Un actor cunoscut a fost gasit mort, dupa ce a fost acuzat de violența domestica / FOTO

22:35, 06.04.2024 - Lumea filmului este in doliu! Un cunoscut actor a fost decoperit mort intr-o padure, la scurt timp dupa ce a fost acuzat de violența domestica. Cele mai noi informații cu privire la acest caz.


Ce parere ai despre aceasta stire?