Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce a pierdut Halep: Cifrele meciului cu Svitolina spun povestea unei partide în care Simona n-a fost în apele ei

Publicat:

(5 WTA) a facut pana acum doua partide in care n-a fost, totusi, in forma maxima. Daca in fata lui Andreescu (4 WTA) a reusit, totusi, sa obtina o victorie dramatica, astazi, a cedat in minimum de seturi.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Datorii și pierderi. SAGA Festival a lasat mulți parteneri ai cu sume uriașe de incasat

19:46, 24.06.2024 - Situația din jurul SAGA Festival pare a fi una complicata, cu rapoarte despre organizatorii olandezi care au lasat in urma datorii considerabile și pierderi masive dupa evenimentele anterioare. Cifrele SAGA Festival Potrivit informațiilor disponibile, olandezii au decis sa inființeze o noua entitate,…

Cifrele surpriza de la CJ Prahova: Inculpat de DNA, Iulian Dumitrescu a fost batut de PSD la numai 6 procente diferența

16:21, 10.06.2024 - PSD castiga functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, rezultatele partiale aratand ca, dupa numararea voturilor din 597 de sectii dintr-un total de 624, candidatul formatiunii, Virgiliu Nanu, are cu sapte puncte procentuale mai mult decat presedintele in functie Iulian Dumitrescu (PNL).

Tot mai multi tineri aleg sa locuiasca cu parintii. Fenomenul este in continua creștere

09:05, 25.05.2024 - Potrivit celui mai recent raport al Eurofound, tot mai mulți tineri angajați din Uniunea Europeana opteaza sa ramana in casa parinteasca, un fenomen in creștere evidenta. Conform raportului, 86% dintre cei cu varsta intre 15 și 24 de ani continua sa locuiasca sub același acoperiș cu parinții, proporția…

Simona Halep - McCartney Kessler, debutul Simonei in acest sezon de zgura » Totul despre adversara și declarațiile inaintea meciului: „E o oportunitate pentru mine”

10:35, 14.05.2024 - Simona Halep (32 de ani, locul 1149 WTA) o va infrunta astazi pe McCartney Kessler (24 de ani, locul 123 mondial) in primul tur al Trophee Clarins, turneu parizian de categorie WTA125 la care dubla caștigatoare de Grand Slam a intrat pe tablou grație unui wild card # Meciul va incepe dupa ora 15:00,…

Simona Halep va debuta marți la Trofeul Clarines – Ora meciului cu McCartney Kessler

19:40, 13.05.2024 - Simona Halep iși va face marți debutul in sezonul de zgura la Trofeul Clarins de la Paris, turneu de categorie „WTA 125”. Meciul impotriva americancei McCartney Kessler va fi transmis LiveBlog de HotNews.ro.

15 partide și alianțe și 7 candidați independenți sunt inscriși la europarlamentare. BEC a anunțat lista completa

20:35, 11.04.2024 - Biroul Electoral Central anunta, joi, ca 15 formatiuni politice si aliante electorale si 7 candidati independenti s-au inscris la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Printre independenti se afla si Sosoaca Dumitru-Silvestru, sotul senatoarei Diana Sosoaca si cercetatorul Octavian Jurma.

Peste 150 mii lei lunar din bugetul de stat, pentru lefurile șefei și membrilor CA. Vițu: Cand am venit, imi era rușine sa semnez salariile

13:00, 11.04.2024 - Președinta Consiliului Audiovizualului, Liliana Vițu-Eșanu, are un salariu net de 31 de mii de lei lunar, iar cei 5 membri ai CA sunt remunerați, lunar, cu 20 de mii de lei fiecare. Cifrele au fost facute publice in ședința de astazi a Parlamentului, la solicitarea deputatei BCS Inga Sibova.


Ce parere ai despre aceasta stire?