Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Date OFICIALE! Care sunt cele mai MARI pensii din sistemul Ministerului Apărării Naţionale

Publicat:

Pensii de invidiat – de asta se bucura multi din militarii care s-au retras din activitate.

.net, cele mai mari zece pensii speciale din Aparare sunt cuprinse intre circa 28.270 de lei brut si aproape 35.000 de lei brut lunar.

Sase magistrati militari pensionati au primit in aprilie 2018 pensii speciale care depasesc 30.000 de lei brut, arata datele Casei de a Ministerului Apararii Nationale facute publice de sursa citata.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția lui Zelenski, dupa ce Romania i-a donat sistemul de aparare Patriot

17:35, 20.06.2024 - Rromania a donat Ucrainei un sistem de aparare PATRIOT, a decis Consiliul Suprem de Aparare a Țarii (CSAT), in ședința de astazi. La scurt timp dupa aceasta decizie, Zelenski a reacționat. Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a exprimat recent mulțumiri Romaniei pentru donarea unui sistem de aparare…

Zelenski a multumit Romaniei pentru sistemul de aparare aeriana Patriot. „Ucraina previne o potențiala agresiune impotriva Moldovei, Romaniei și tuturor vecinilor noștri”

17:10, 20.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat joi ca decizia Romaniei de a oferi tarii sale un sistem de aparare aeriana Patriot va consolida scutul de aparare aeriana al Ucrainei, precum si securitatea in intreaga Europa, informeaza Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 797. Ședința CSAT cu subiecte importante: sistemul PATRIOT și candidatura lui Iohannis la șefia NATO

08:30, 20.06.2024 - Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Țarii (CSAT) a fost convocata pentru ziua de joi. Vor fi discutate probleme de securitate, participanții urmand sa vorbeasca și despre sistemul de rachete PATRIOT al Romaniei dorit de Ucraina. „Problema este de actualitate”, a spus presedintele Romaniei, Klaus…

De ce nu poate da Romania Ucrainei sistemul de aparare antiaeriana Patriot

09:00, 05.06.2024 - O analiza facuta de Ministerul Apararii arata ca Romania nu iși permite sa renunte la vreo componenta de aparare antiaeriana. In prezent, in țara noastra exista un singur sistem de rachete Patriot funcțional, finalizarea procesului de operaționalizare al celui de-al doilea urmand sa se faca zilele acestea.…

Ministrul Apararii, Angel Tilvar: „Nu a spus nimeni ca trebuie sa dam un Sistem PATRIOT catre Ucraina”

19:50, 14.05.2024 - Sistemul PATRIOT operational in Romania este indispensabil, iar discutia privind cedarea unei astfel de baterii catre Ucraina va fi analizata in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) a declarat, marti, la Brasov, ministrul Apararii, Angel Tilvar.

(video) Incendiu uriaș la o fabrica de armament din Berlin: Uzina Diehl produce sistemul de aparare antiaeriana IRIS-T, furnizat si Ucrainei

17:45, 03.05.2024 - O fabrica germana apartinand companiei Diehl Metal, care produce sistemul de aparare antiaeriana IRIS-T SLM pe care Berlinul il furnizeaza armatei ucrainene, a fost cuprinsa vineri de un incendiu impresionant, relateaza presa germana, potrivit hotnews.ro .

Guvernul a reglementat plata garzilor pentru personalul medical din sistemul de aparare si ordine publica

17:55, 23.04.2024 - Guvernul a adoptat in sedinta de marti o ordonanta de urgenta prin care creeaza cadrul legal pentru plata personalului medical care apartine ministerelor si institutiilor din sistemul national de aparare, ordine publica si securitate nationala si care efectueaza garzi.

Israelul a activat pentru prima oara sistemul de aparare C-Dome

08:05, 09.04.2024 - Israelul a desfasurat pentru prima data sistemul sau de aparare montat pe nava, numit C-Dome, impotriva unei tinte "suspecte" care a intrat in spatiul aerian al tarii in apropierea orasului Eilat din sudul tarii, a anuntat marti armata, potrivit France24.


Ce parere ai despre aceasta stire?