Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dar neprețuit de la Episcopul Antonie din Bălți pentru o Mănăstire din Botoșani

Publicat:

de Balti a oferit o candela care sa arda pentru unitatea neamului romanesc. Darul a fost oferit cu prilejul hramului asezamantului monahal din Botosani.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost finalizat raportul legiștilor in cazul crimei din Botoșani! Ce au gasit medicii pe trupul fetiței de 8 ani, ucisa de unchiul vitreg: ”Exista multe...”

09:05, 28.05.2024 - Medicii legiști au finalizat raportul in cazul crimei din Botoșani, unde o fetița de 8 ani a fost ucisa de unchiul ei vitreg. Ultimele momente din viața Mariei au fost ingrozitoare pentru ea, caci barbatul a suspus-o unor chinuri uriașe. Iata ce s-a gasit pe corpul ei.

Halucinant! Tatal criminalului fetiței de 8 ani din Botoșani, declarații șocante! Nu iși credea fiul in stare sa comita o crima: ”Ar merita pedeapsa capitala”

20:05, 26.05.2024 - Cazul din Botoșani devine din ce in ce mai halucinant! Tatal criminalului Mariei, fetița de 8 ani agresata și ucisa, a facut declarații șocante. Nu iși poate ierta fiul pentru ceea ce a facut și nu credea ca ar fi in stare sa faca acest lucru. Barbatul crede ca ar merita pedeapsa capitala!

ULTIMA ORA - El este presupusul criminal al fetiței de 8 ani, prins dupa 12 ore de cautari cu drone, caini și elicopter

13:20, 25.05.2024 - Un barbat in varsta de 32 de ani a fost reținut, sambata, dupa ce trupul unei fetițe de 8 ani a fost descoperit, in noaptea de vineri spre sambata, intr-o liziera de salcami de la marginea satului Jijia, comuna Albesti (Botoșani).

Un cutremur slab cu magnitudinea 3,1 s-a produs in noaptea de miercuri spre joi, in zona seismica Vrancea

10:00, 23.05.2024 - Un cutremur slab cu magnitudinea 3,1 s-a produs in noaptea de miercuri spre joi, in zona seismica Vrancea Un cutremur slab cu magnitudinea 3,1 s-a produs in noaptea de miercuri spre joi, la ora locala 1:20, in judetul Buzau, zona seismica Vrancea, potrivit informatiilor publicate de Institutul National…

CALENDAR ORTODOX 2024: Sfintii Mari Imparati, intocmai cu Apostolii, Constantin si mama sa, Elena

06:45, 21.05.2024 - CALENDAR ORTODOX 2024: Sfintii Mari Imparati, intocmai cu Apostolii, Constantin si mama sa, Elena Sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena este una dintre cele mai insemnate pentru crestini, intrucat imparatul Constantin i-a eliberat pe acestia de sub prigoana pagana prin Edictul de la Mediolanum din…

Ștefan Bana: „Ma bucur ca a venit și momentul meu“

02:30, 19.05.2024 - Noul puști-minune al Universitații Craiova, Ștefan Bana, a marcat in poarta echipei Sepsi și a contribuit astfel la victoria alb-albaștrilor, acesta fiind primul sau gol in Superliga. La finalul jocului, Bana a marturisit ca a trait un moment intens dupa reușita și ca spera sa o țina pe aceeași linie…

FOTO: Municipalitatea botoșaneana o obținut un nou premiu la Gala Smart City Industry Awards (SCIR)

09:50, 10.04.2024 - FOTO: Municipalitatea botoșaneana o obținut un nou premiu la Gala Smart City Industry Awards (SCIR) Municipalitatea botoșaneana o obținut un nou premiu la Gala Smart City Industry Awards (SCIR), organizat saptamana trecuta de Asociația Romana Smart City (ARSC), la București. Distincția dobandita la…


Ce parere ai despre aceasta stire?