Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Crudu a "rupt poarta" pe "Francisc Neuman"

Publicat:

A fost o zi altfel pe noul stadion. Pe gazon a poposit, pentru cateva zeci de minute, , care a imbracat echipamentul echipei UTA, pentru o ședința foto-video, comandata de unul din sponsorii importanți ei clubului, EFBET.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ziua ei, Batrana Doamna și Mircea Rednic ii așteapta pe micuții fani la stadion

18:05, 17.04.2024 - Ziua de joi e una speciala in familia roș-alba a clubului de fotbal UTA Arad. 18 aprilie 2024 e ziua in care se implinesc 79 de ani de cand baronul Francisc Neuman a aus bazele legendarului club aradean. Sarbatoarea din acest an UTA Arad o dedica in totalitate copiilor Aradului, potrivit mediafax.

UTA implinește 79 de ani! Sarbatorește cu copiii

13:51, 17.04.2024 - ARAD. UTA sarbatorește, maine, 79 de ani, iar reprezentanții clubului au decis ca sarbatoarea sa o imparta cu cei mai mici dintre suporteri. Așa se face ca, la ora 16, copii sunt așteptați la Arena „Francisc Neuman”, pentru sesiuni foto și autografe, cu unii dintre cei mai reprezentativi jucatori.

Cadou pentru Mircea Rednic » Surpriza pregatita de copiii de la Arad in ziua in care a implinit 62 de ani

16:25, 09.04.2024 - Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad, a implinit marți, 9 aprilie, 62 de ani. Clubul i-a pregatit o surpriza ultimului tehnician care i-a adus titlul lui Dinamo. De ziua sa, UTA l-a sarbatorit pe Rednic prin intermediul unor copii. Aceștia i-au cantat „La mulți ani” la stadionul Francisc Neuman.…


Ce parere ai despre aceasta stire?