Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniel Craig crede că există extratereştri

Publicat:

, care a incins fanteziile multor femei jucandu-l pe pe , a facut recent o declaratie soc. El sustine sus si tare ca extraterestrii exista.

A jucat recent intr-un film chiar cu aceasta tema, "Cowboys & Aliens" ("Cowboy si Extraterestri", n.r.). Se pare ca filmul l-a impresionat atat de tare, incat acum actorul este convins ca extraterestrii exista.

"Agentul 007", care s-a insurat de curand cu actrita , este de parere ca exista viata pe alte planete.

"Cred ca exista viata, in afara de cea de pe Pamant.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau, ședința FOTO de excepție inainte de naștere. Bruneta a pozat ca o „sirena”: „Probabil ultimele poze cu burtica din viața asta”

16:40, 26.06.2024 - Recent, Vladuța Lupau și-a luat prin surprindere fanii cu o serie de fotografii superbe. Vedeta in varsta de 33 de ani este insarcinata pentru a doua oara și in scurt timp urmeaza sa aduca pe lume cel de-al doilea copil. Artista și Adi Rus, actualul ei soț, s-au casatorit in anul 2019. Trei ani…

Dezvaluirea facuta de Adina Buzatul la 24 de ani de la divorțul de tatal fiicei sale. Cum trebuie sa fie noul iubit. „Nu trebuie sa fim diferiți”

11:10, 02.06.2024 - Adina Buzatu, in varsta de 47 de ani și tatal fetei sale au divorțat in urma cu 24 de ani, iar de atunci, vedeta și-a ținut viața personala departe de ochii curioșilor, astfel ca nimeni nu a știut cum arata cel care a cucerit-o pe vedeta. Recent, creatoarea de moda a dezvaluit cum ar trebui sa arate…

FBI investigheaza disparitia unor comori antice de la British Museum

11:15, 27.05.2024 - FBI investigheaza vanzarea catre cumparatori americani a ceea ce se banuieste a fi sute de comori de la British Museum. Agentia americana de aplicare a legii a ajutat, de asemenea, la returnarea a 268 de obiecte, despre care muzeul sustine ca ii apartin, care au fost vandute unui colectionar din Washington…

David are nevoie de ajutor, pentru a lupta cu cancerul: Suma necesara este de 15.000 de euro

14:15, 12.05.2024 - David, un copil plin de viața și mereu zambitor, se confrunta cu o provocare imensa in viața sa frageda. Recent diagnosticat cu Sarcom Ewing, o forma rara de cancer osos, David lupta acum nu doar pentru zambetul sau, dar și pentru viața insași.

Ultimele zile din viața lui Iisus, pana la Rastignire

17:35, 04.05.2024 - O viața scurta, dar care a schimbat lumea. Fiului lui Dumnezeu a venit pe Pamant pentru ca, luand fire umana, sa ridice omul cazut. Calatorii, predici, minuni, controverse. Toate au facut parte din viața Celui care urma sa schimbe lumea pentru totdeauna. Evreii iși așteptau mantuirea, dar erau cuceriți…

„Dintr-odata mi-au disparut complexele”. Connect-R dezvaluie problemele de care s-a lovit in cariera și momentul cand și-a descoperit „armura”

10:05, 28.04.2024 - Intr-o discuție cu Libertatea, Connect-R, artistul facut celebru de melodia „Eu vara nu dorm”, dezvaluie ca și-a setat un moment in care se va retrage definitiv din industria muzicala. Spune care sunt planurile pe care și le-a stabilit, dar in același timp iși amintește cu emoție despre copilarie sau…

Viața unui francez care s-a mutat in vara anului trecut la Sibiu: "In Franța sunt mulți oameni care stau pe marginea drumului și cer ajutor, dar eu nu-i asimilez ca romani"

18:01, 30.03.2024 - Mickael Panos, 27 de ani, a venit de la Miercurea Ciuc la Sibiu și este unul dintre jucatorii de baza ai lui Claudiu Niculescu la liderul ligii secunde, CSC Șelimbar. Recent, aceasta a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum a ajuns sa joace fotbal intr-o comuna din Romania cu nici 20.000 de locuitori.


Ce parere ai despre aceasta stire?