Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dani Sordo a câştigat Raliul Germaniei şi a obţinut prima victorie în Campionatul Mondial de Raliuri

Publicat:

Pilotul spaniol Dani Sordo a castigat Raliul Germaniei si a obtinut prima victorie in Campionatul Mondial de Raliuri. Chiar daca a abandonat, Sebastien Ogier a ramas lider in clasamentul general.

Dani Sordo a profitat de abandonurile consecutive ale francezului Sebastian Ogier si finlandezului Jari-Matti Latvala si a castigat Raliul Germaniei. Acesta este primul succes inregistrat de un pilot spaniol in Mondialul de raliuri dupa cel obtinut de , in Argentina, in anul 2004.

Spaniolul a incheiat Raliul Germaniei cu un avans de 53 secunde fata de belgianul Thierry…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

George Russell, victorie surprinzatoare

18:40, 30.06.2024 - Marele Premiu de Formula 1 al Austriei, desfasurat duminica la Spielberg, s-a incheiat cu victoria surprinzatoare a britanicului George Russell (Mercedes), care a beneficiat de un incident intre compatriotul sau Lando Norris (McLaren) si olandezul Max Verstappen (Red Bull), castigatorul ultimelor trei…

Turismul prilejuit de Euro 2024 va aduce Germaniei un miliard de euro

00:25, 18.06.2024 - Germania, tara gazda a Campionatului European de fotbal – EURO 2024, se poate astepta la un impuls de un miliard de euro dat economiei sale, gratie turistilor straini care vor calatori in aceasta tara pentru meciurile de fotbal, prognozeaza institutul de studii economice Ifo, transmite Agenția Reuters,…

Cine produce cel mai mult vin biologic in lume

10:06, 14.06.2024 - Plantațiile de vița de vie biologica la nivel global  se situa la circa 562.000 de hectare in 2022, adica peste 8% din suprafața totala a culturilor de vița de vie, arata un raport al  Research Institute of Organic Agriculture, o entitate importanta in domeniul agriculturii biologice, citat de publicația…

Celebrul arbitru Ioan Igna, care a fluierat la Mondialul din Mexic din 1986, a implinit 84 de ani

16:21, 05.06.2024 - Ioan Igna, omul care a arbitrat la turneul final al Campionatului Mondial din Mexic 1986, la Campionatul European din Germania 1988 si la Olimpiada de la Seul 1988, a fost celebrat de Universitatea Politehnica, la implinirea varstei de 84 de ani.

Gest șocant facut de un roman in Germania. Și-a injunghiat colegul pentru o țigara

14:30, 16.05.2024 - Un muncitor roman a facut un gest șocant. In urma unei altercații pentru o țigara, acesta și-a injunghiat colegul lituanian, in varsta de 29 de ani. Un vecin a chemat forțele de ordine, iar barbatul a fost arestat și urmeaza sa fie prezentat unui judecator pentru tentativa de omor.

Planul lui Rafael Nadal pentru Roland Garros, dezvaluit » Zile decisive: va fi sau nu prezent la Paris?

13:45, 16.05.2024 - Jurnaliștii de la AS au scos la iveala planul pregatit de Rafael Nadal pentru Roland Garros. Spaniolul intenționeaza sa calatoreasca la Paris la inceputul saptamanii viitoare, fara ca asta sa insemne neaparat garanția ca va lua startul la Paris. Urmatoarea saptamana va fi edificatoare pentru omul care…

Sebastien Ogier, de la Toyota, este pe primul loc la finalul zilei de sambata in Raliul Portugaliei

10:25, 12.05.2024 - Pilotul francez Sebastien Ogier (Toyota) este pe primul loc la finalul zilei de sambata in Raliul Portugaliei, a cincea etapa a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), si se indreapta spre a sasea sa victorie in Raliul Portugaliei, un record, scrie AFP, citat de Agerpres.

Pilotul Max Verstappen a caștigat Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei

13:45, 07.04.2024 - Pilotul Max Verstappen de la RedBull a caștigat duminica Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei. Colegul sau de echipa Sergio Perez a ieșit pe locul doi. Carlos Sainz de la Ferrari a prins ultima poziție pe podium.


Ce parere ai despre aceasta stire?