Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Danemarca va dezgropa cele patru milioane de nurci îngropate în gropi comune şi le va incinera

Publicat:

Aproximativ 4 milioane de cadavre ale animalelor sacrificate au fost inhumate in gropi comune pe un teren detinut de armata, ceea ce a provocat temeri ca procesul de descompunere a carcaselor ar putea contamina apa potabila sau zonele in care oamenii inoata. Peste 15 milioane de nurci au fost sacrificate incepand din noiembrie dupa s-a descoperit ca o mutatie a coronavirusului a fost transmisa intre aceste animale si oameni. Conform acordului anuntat (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

ONU cere ancheta independenta, dupa descoperirea unor gropi comune in Gaza

12:16, 11.05.2024 - Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite (ONU) a cerut vineri o ancheta “independenta” si “imediata” dupa descoperirea in jurul spitalelor din Gaza a unor gropi comune in care au fost ingropate “sute” de persoane, scrie AFP.Intr-o declaratie, membrii Consiliului si-au exprimat “profunda…

Razboi in Ucraina, ziua 805. Danemarca anunta un nou pachet de ajutor umanitar de 33,2 milioane de dolari pentru Ucraina

00:10, 08.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 805. Danemarca, unul dintre principalii susținatori ai Kievului in timpul invaziei pe scara larga a Rusiei, a anunțat recent un sprijin militar suplimentar pentru Kiev.

ONU cere ancheta dupa descoperirea unor gropi comune in Fașia Gaza: "Victimele au fost ingropate adanc si acoperite cu deșeuri”

18:31, 23.04.2024 - ONU a cerut marti o ancheta internationala dupa descoperirea unor gropi comune cu palestinieni uciși, in principalele doua spitale din Fasia Gaza, subliniind necesitatea unei anchete independente in fata actualului "climat de impunitate".

Aproximativ 200 de cadavre au fost exhumate din gropi comune la Spitalul Nasser de la Khan Yunis

23:35, 22.04.2024 - Apararea civila a Fasiei Gaza a declarat luni pentru AFP ca a exhumat in ultimele trei zile aproximativ 200 de cadavre ale unor persoane ucise si ingropate de fortele israeliene in gropi comune in incinta spitalului Nasser din Khan Younis, relateaza AFP.

Romania, al treilea cel mai mare producator de petrol din UE in 2022, cu 3 milioane de tone

15:01, 16.04.2024 - Romania a fost al treilea cel mai mare producator de petrol din Uniunea Europeana in 2022, cu 3 milioane de tone, Conform Eurostat. Pe primele doua locuri se afla Italia (4,5 milioane tone) și Danemarca (3,2 milioane tone). In comparație cu anul 2021, Romania a inregistrat o scadere a producției de…

PETROL ȘI ȚIȚEI Romania, un mare producator de petrol in UE

09:35, 16.04.2024 - Cei mai mari producatori de petrol din Uniunea Europeana au fost, in 2022, Italia (4,5 milioane de tone), Danemarca (3,2 milioane de tone) si Romania... The post PETROL ȘI ȚIȚEI Romania, un mare producator de petrol in UE first appeared on Informatia Zilei .

Romania devine un jucator mondial in industria petroliera: țara noastra se lupta cu doi giganți in UE

21:50, 15.04.2024 - Romania devine un jucator mondial in industria petroliera: țara noastra se lupta cu doi giganți in UECei mai mari producatori de petrol din Uniunea Europeana au fost, in 2022, Italia (4,5 milioane de tone), Danemarca (3,2 milioane de tone) si Romania (3 milioane de tone), conform datelor publicate luni…


Ce parere ai despre aceasta stire?