Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Diaconescu, veste teribilă primită în închisoare. Tatăl său a murit

Publicat:

Tatal lui a fost transportat de urgenta la spital, unde medicii au efectuat de mai multe ori manevre de resuscitare, insa in zadar.

Cel mai probabil, va cere elibererea pentru inmormantare, așa cum a procedat și cand a murit tatal sau.

Din punct de vedere legal, DD are dreptul de a fi liber in aceasta situație. Pana acum, el nu a mai cerut permisie. Fondatorul OTV a fost condamnat la 5 ani si sase luni cu executare pentru santaj.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Drama in fotbal: Portarul Muntenegrului a murit la 10 zile dupa meciul cu Belgia

12:20, 15.06.2024 - Veste cutremuratoare in fotbal. Matija Sarkic, portarul lui Millwall și al naționalei Muntenegrului, a decedat la 26 de ani. A fost gasit fara suflare in camera de hotel, dupa ce facuse meciul carierei in urma cu 10 zile, intr-un Belgia - Muntenegru 2-0. Pe 5 iunie, Sarkic facea unul dintre cele mai…

VIDEO Doliu imens in muzica din Romania: A murit Neluța Neagu - Soția artistului murise și ea in Saptamana Mare in 2023

17:15, 04.06.2024 - Veste trista in lumea muzicii din Romania: Neluța Neagu, unul dintre cei mai cunoscuți lautari din țara noastra, a decedat. Artistul s-a confruntat cu probleme grave de sanatate. Ultimii ani din viața au fost foarte dificili pentru Neluța Neagu.

Johnny Wactor a murit dupa ce a incercat sa opreasca un jaf. Actorul din “General Hospital” a fost impușcat

17:56, 27.05.2024 - Veste șocanta din lumea actoriceasca. Johnny Wactor, actorul celebru din “General Hospital”, a murit in timp ce incerca sa opreasca un jaf. Se pare ca acesta a fost impușcat mortal in SUA, Los Angeles. Wactor, care a aparut in sute de episoade din populara telenovela „General Hospital”, a fost ucis…

Tragedie teribila: Un tanar cu permis de patru zile, și-a ucis iubita minora in mașina primita cadou cu o zi inainte

09:50, 13.05.2024 - Noapte insangerata in Romania: Un tanar de doar 19 ani, care avea permis de conducere de doar patru zile, și-a ucis iubita de 17 ani intr-un accident cumplit., Baiatul primise cadou mașina cu doar o zi inainte de tragedie, de la mama sa.

Veste teribila pentru criminalul din gruparea Ghenosu care a mutilat un polițist / Nu mai are nicio șansa

22:51, 08.05.2024 - Danezu - interlopul din gruparea Ghenosu care a mutilat pe viața un politist, apoi a omorat un deținut, fiindca respectivul fuma in celula – a pierdut definitiv razboiul cu Administrația Penitenciarelor.

Veste de impact primita de Dinamo in ziua meciului cu Oțelul Galați » Cand pot ieși „cainii” din insolvența

13:50, 08.04.2024 - Dinamo a primit o veste importanta in ziua meciului cu Oțelul Galați, din etapa #4 a play-out-ului Superligii. Luni a avut loc un nou termen in dosarul de reorganizare juridica al clubului. Diego Fabbrini (33 de ani), fostul mijlocaș al „cainilor”, a contestat in mai multe randuri aprobarea planului…

A murit in inchisoare unul dintre barbații suspecți de uciderea fetiței de doi ani din Serbia. Danka a fost omorata, dupa ce a disparut

18:45, 07.04.2024 - Unul dintre barbații suspectați in uciderea fetiței de doi ani, Danka, a murit in inchisoare, adancind misterul și intensificand investigațiile in acest caz cutremurator. Informațiile oferite de presa straina cu privire la cazul copiilei omorate dupa dispariție.


Ce parere ai despre aceasta stire?