Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Bursuc, declaraţii după scandalul de la Premiile Gopo: "Aici se pune problema despre meseria mea"

Publicat:

Scandal dupa ! Organizatorii au adus pe scena o trupa de manele, iar cativa oameni au reactionat.  a avut o reactie foarte dura in urma prestatiei de la marele eveniment. Organizatorii au adus pe scena o trupa de manele la .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a intamplat dupa ce Babasha a urcat din nou pe scena la concertul Coldplay. Artistul nu a mai putut sa taca

10:26, 14.06.2024 - Trupa celebra Coldplay a facut show și joi seara pe Arena Naționala, fiind al doilea concert in Romania dupa cel de miercuri. Prima data, solistul Chris Martin a invitat pe scena un tanar cantareț de manele din Romania, pe nume Babasha, insa publicul nu a gustat momentul. Fanii veniți la concert au…

Sișu din trupa 'La Familia' a gasit vinovatul in scandalul manelelor de la Coldplay: 'Simplu!'

03:06, 14.06.2024 - Cantarețul Sișu Tudor, din trupa La Familia, susține ca fanii celor de la Coldplay au mers la concert pentru Coldplay, nu pentru manele. Babasha a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay.

Scandal in lumea DJ-ilor tineri. Un renumit festival din Insula Ibiza le cer sume uriașe ca sa-i lase pe scena

16:45, 11.06.2024 - Ibiza Global Festival reunește, incepand din 2022, mii de iubitori de muzica electronica pe plaja, fiind promovat ca un festival gratuit și durabil. Anul acesta, insa, DJ-ii care vor sa mixeze trebuie sa plateasca 5.000 de euro, pentru “intervalul orar și promovare’, susține DJ-ul și producatorul francez…

Mare sarbatoare intr-o comuna din Cluj! Cine va urca pe scena și ce surprize au pregatit organizatorii

15:10, 04.06.2024 - Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Cluj, impreuna cu Primaria și Consiliul Local Catina, invita iubitorii de folclor sambata, 15 iunie 2024, la sarbatoarea „Zilele comunei Catina”.

Star Matinal. Florin Salam, primele declarații dupa ce a fost, din nou, la poliție. Noi detalii despre scandalul in care a fost acuzat de inșelaciune: „Era problema de 3.000 de euro?”

10:11, 21.05.2024 - Florin Salam a fost, din nou, in aceasta dimineața la poliție, fiind acuzat in continuare ca i-ar fi țepuit pe cei carora le-a luat banii, caci nu s-ar fi prezentat la evenimente. Manelistul spune ca nu a fost vorba de inșelaciune, ci a avut probleme de sanatate.

Florin Piersic, noi declarații de pe patul de spital. Marele actor așteapta cu nerabdare sa se intoarca pe scena

10:10, 19.05.2024 - Florin Piersic a oferit cele mai noi declarații chiar de pe patul de spital! Marele actor al Romaniei a marturisit ca așteapta cu nerabdare sa se intoarca pe scena! Iata ce a spus indragitul artist cu aceasta ocazie.

Lovitura importanta pe scena politica: Eugen Tomac a caștigat definitiv procesul cu Cristian Diaconescu

10:30, 18.04.2024 - Scandalul pentru conducerea PMP a fost tranșat de catre Curtea de Apel București. Eugen Tomac a caștigat și recursul in procesul pe care l-a avut cu Cristian Diaconescu, iar asta inseamna ca este liderul PMP.

Trupa de teatru Skepsis aniverseaza 22 de ani de la inființare prin doua spectacole care se vor juca la Casa de Cultura a Studenților Alba Iulia

10:21, 08.04.2024 - Grupul Skepsis va ofera in luna aprilie, la Casa de Cultura a Studenților Alba Iulia, doua spectacole prin care se celebreaza implinirea a 22 ani de la inființarea trupei de teatru! Primul spectacol din cadrul evenimentului aniversar, intitulat sugestiv GENERAȚII – Regele, Papa și Artiștii, va avea…


Ce parere ai despre aceasta stire?