Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Alexa, despre relația cu Anamaria Prodan. Sexy impresara l-a ajutat foarte mult în carieră. „Pe meseria ei este foarte bună. Este unul dintre cei mai buni manageri”

Publicat:

De-a lungul carierei sale, a fost un mare sprijin pentru mai multe persoane din lumea sportului. Printre aceștia se numara și . Antrenorul in varsta de 40 de ani ii este foarte recunoscator pentru ajutorul primit in toți acești ani, respectand-o pe sexy impresara pentru profesionalismul de care da dovada, de fiecare data.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Care este relația dintre Laurențiu Reghecampf și fiul sau, Bebeto. Anamaria Prodan il acuza ca nu este un tata implicat: „Eu l-am crescut”

00:15, 22.06.2024 - Laurențiu Reghecampf a oferit informații in exclusivitate la Xtra Night Show. Antrenorul spune care este relația dintre el și Laurențiu Jr., mai ales ca este acuzat ca nu iși face indatoririle de tata.

Xtra Night Show. Laurențiu Reghecampf, noi declarații despre divorțul cu Anamaria Prodan. Impresara nu a fost prezenta la infațișare: „Sunt ținut cu forța in aceasta casnicie”

22:20, 21.06.2024 - Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut o noua infațișare la tribunal pentru procesul de divorț. Antrenorul a facut mai multe declarații importante cu privire la situația dintre el și inca soția sa.

Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru intre cei doi: „M-au sunat vecinii ca soțul meu vrea sa fure ceva”

10:15, 14.06.2024 - A fost circ și scandal monstru din nou intre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Antrenorul a asmuțit iar Poliția pe impresara! De data aceasta, Reghe acuza ca i s-a furat un skijet și a venit sa-l ia dupa ce impresara il dusese la reparat, potrivit click.ro. Impresara s-a enervat cand l-a vazut…

Rebecca, fiica Anamariei Prodan, reacție dura dupa gestul facut de Laurențiu Reghecampf: „Sa nu aiba nimeni un tata sau un soț cum este el”

09:55, 13.05.2024 - Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a transmis un mesaj emoționant pentru mama ei, dar a reacționat și la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul i-a depus recent plangere penala impresarei, dupa ce a spus ca nu iși gasește bunuri in valoare de 600.000 euro.Rebecca, fiica cea mare a Anamariei…

Reacția Anamariei Prodan dupa ce Laurențiu Reghecampf ar vrea sa-l cheme pe Dan Alexa la proces ca martor: „Este o gluma aruncata! “

21:30, 02.05.2024 - Dupa ce Corina Caciuc a fost chemata ca martor in procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, antrenorul și avocatul sau ar fi „plagiat” strategia avocatului impresarei Oleg Burlacu și intenționeaza sa-l cheme pe antrenorul Dan Alexa in instanța, ca sa depuna marturie in ce privește…

Anamaria Prodan, acuzata de blat! Cum l-ar fi ajutat pe Laurentiu Reghecampf. Dezvaluiri socante despre impresara

09:10, 14.04.2024 - Anamaria Prodan, acuzata de blat! S-a aflat cum l-ar fi ajutat pe fostul ei sot, Laurentiu Reghecampf.Un fost antrenor a scos la iveala amanunte absolut uluitoare din trecutul lui Laurentiu Reghecampf.Vezi AICI acuzatiile de blat la adresa Anamariei Prodan...

Laurențiu Reghecampf s-a dezlanțuit și o distruge pe Anamaria Prodan! O acuza ca l-a inșelat continuu cu Dan Alexa!

13:45, 07.04.2024 - Antrenorul roman nu a mai suportat sa fie calcat in picioare de cea care i-a fost soție timp de 16 ani și s-a dezlanțuit! Reghecampf o acuza pe Anamaria Prodan ca l-a inșelat tot timpul in timpul casniciei, iubind un alt barbat!CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE ULUITOARE!


Ce parere ai despre aceasta stire?