Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daiana și Dani de la Mireasa vor avea un băiețel! Cei doi sunt în culmea fericirii / FOTO

Publicat:

Daiana și Dani de la Mireasa au aflat sexul bebelușului lor! Cei doi vor deveni parinți de baiețel și sunt in culmea fericirii! Au decis sa imparta aceasta bucurie și cu fanii lor, care au așteptat cu nerabdare vestea cea mare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț de ultima ora al vloggerului care a instigat la violarea minorelor / Este in culmea fericirii

23:50, 30.06.2024 - Alexandru „Colo” Balan, devenit celebru dupa ce a fost acuzat de instigare la violențe impotriva minorelor, a decis sa faca cel mai important pas, ca sa demonstreze ca uneori știe sa aprecieze femeile.

Dosarul milionarei Vanessa Youness, la un pas de prescripție / Fostul șef „Doi ș-un sfert”, in culmea fericirii!

22:55, 23.05.2024 - Fostul șef al serviciului de informații al Poliției Romane și iubita milionara ar putea scapa de dosarul in care sunt acuzați de constituire a unui grup infracțional organizat peste zece luni.

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Darius Olaru, in culmea fericirii: „Vom petrece cat ne țin picioarele”

23:45, 11.05.2024 - Darius Olaru, capitanul roș-albaștrilor, a oferit reacții de la firul ierbii, inainte de momentul in care FCSB a primit trofeul de campioana. Mijlocașul in varsta de 26 ani a contribuit din plin la triumful din acest sezon, reușind 15 goluri și cinci pase decisive de-a lungul stagiunii. „Este visul…

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Mama lui Vlad Pascu, in culmea fericirii! Decizie de ultima ora a instanței

22:45, 26.04.2024 - Miruna Pascu a reușit, in sfarșit, sa ii impresioneze pe judecatori: a obținut anularea controlului judiciar, așa ca, deși este acuzata de șantaj și de trafic de droguri, nu mai are nicio restricție.


Ce parere ai despre aceasta stire?