Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dacă e furtună… e inundație pe Cocorilor și Voinicilor

Publicat:
Dacă e furtună… e inundație pe Cocorilor și Voinicilor

Cand e furtuna, locuitorii de pe strada Voinicilor și cei de pe Cocorilor știu deja un lucru: sa-și ia barca. Carosabilul devine inundat. Acest lucru... The post Daca e furtuna… e inundație pe Cocorilor și Voinicilor appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Furtuna a rupt crengile a 5 copaci de pe strazi din municipiu

21:50, 25.06.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) informeaza ca furtuna de marți seara, pentru care meteorologii au emis cod portocaliu, a pus la pamant mai multe... The post Furtuna a rupt crengile a 5 copaci de pe strazi din municipiu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Furtuna a rupt crengile a 5 copacii de pe strazi din municipiu

21:41, 25.06.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) informeaza ca furtuna de marți seara, pentru care meteorologii au emis cod portocaliu, a pus la pamant mai multe... The post Furtuna a rupt crengile a 5 copacii de pe strazi din municipiu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Zeci de locuitori din județul Arad, in continuare fara curent electric, dupa furtuna de sambata

12:50, 24.06.2024 - Fara curent electric. Sunt zeci de locuitori din judetul Arad, din zeci de localitați, de pe strazi din comune și orașe, de pe strazi din... The post Zeci de locuitori din județul Arad, in continuare fara curent electric, dupa furtuna de sambata appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Avertizare meteo cod galben de furtuna pentru o parte a județului Arad

12:05, 09.05.2024 - Județul Arad nu scapa de avertizarile meteo. Dupa ce ieri a fost emis un cod galben de furtuna pentru mai multe localitați din județul Arad,... The post Avertizare meteo cod galben de furtuna pentru o parte a județului Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cod galben de furtuna pentru 22 de localitați din județul Arad

14:15, 08.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de furtuna pentru 22 de localitați din județul Arad, valabila pana la ora 15:00. Este... The post Cod galben de furtuna pentru 22 de localitați din județul Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Nordul și estul județului Arad, sub cod galben de furtuna

12:20, 05.05.2024 - Conform unei informari meteo publicate de Romania Vest Weather Forecast and Reports, nordul și estul județului Arad se vor afla sub cod galben de furtuni.... The post Nordul și estul județului Arad, sub cod galben de furtuna appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Strada Eugen Popa intra in lucru și va avea traficul restricționat

15:50, 10.04.2024 - Comunicat. Incepand de joi, 11.04.2024, și pana vineri, 10.05.2024, traficul va fi restricționat pe strada Eugen Popa, tronsonul cuprins intre Podul Rutier Micalaca și sensul... The post Strada Eugen Popa intra in lucru și va avea traficul restricționat appeared first on Special Arad · ultimele știri…

CJ Arad: inca 28 km de covoare asfaltice vor intra in lucru anul acesta pe raza județului

15:00, 10.04.2024 - Comunicat. Aproximativ  200 km de covoare asfaltice nou-nouțe, realizate in ultimii ani, se adauga la cele 644 km de drumuri județene modernizate de Consiliul Județean... The post CJ Arad: inca 28 km de covoare asfaltice vor intra in lucru anul acesta pe raza județului appeared first on Special Arad…


Ce parere ai despre aceasta stire?