Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cupa Romaniei: Cand se joaca ”U” Cluj – Dinamo

Publicat:

NEWS ALERT Cupa Romaniei: Cand se joaca ”U” Cluj – Dinamo Federația Romana de Fotbal a stabilit data desfașurarii partidelor din optimile Cupei Romaniei.

În aceasta faza, "U" Cluj va da piept cu Dinamo. Meciul este programat miercuri, 29 noiembrie, de la ora 20:30, pe Cluj Arena.

"Șepcile roșii" au trecut pâna acum de Voința Cetate (7-0), Viitorul Ulmeni (s-a retras din competiție), Comuna Recea (5-1), Olimpia Satu Mare (2-0) și Știința Miroslava. De partea cealalta, Dinamo a eliminat-o în 16-imi pe Aerostar Baccau (1-0).

Tabloul meciurilor din optimi:

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intrare libera la un meci decisiv pentru salvarea de la retrogradare

17:36, 07.05.2024 - Politehnica Iași a anunțat in aceasta seara ca va lasa intrarea libera la meciul cu Petrolul Ploiești din ultima etapa a play-outului Superligii. Partida se va desfașura duminica, de la ora 21:30. Moldovenii au cerut sprijinul suporterilor la duelul cu prahovenii inca de la finalul duelului cu Hermannstadt,…

Eugen Trica: „Avem șanse foarte mari sa ramanem in prima liga“

21:16, 27.04.2024 - Antrenorul formației FCU Craiova, Eugen Trica, a fost fericit pentru victoria obținuta sambata seara, pe teren propriu, 3-2 cu U Cluj. Acesta și-a felicitat elevii pentru modul cum au luptat, a mulțumit suporterilor pentru incurajari. Trica le-a atras atenția tuturor ca problema salvarii de la retrogradare…


Ce parere ai despre aceasta stire?