Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cumnata lui Ilie Năstase, apariţie de senzaţie! Cum arată blonda într-un costum de baie minuscul

Publicat:

Cumnata lui , , este una dintre cele mai de succes fotomodele din România. Blonda posteaza destul de des poze pe contul sau de socializare si îsi surprinde admiratorii cu silueta ei de invidiat.

A venit vara, asa ca blondina a început sa renunte la haine. a plecat deja la mare si bineînteles ca a imortalizat acest moment.

S-a pozat într-un costum de baie minuscul de culoare roz, lânga o prietena. Cele doua stateau pe o barca si zâmbeau frumos la camera.

Fotografia

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Laura Codruța Kovesi, apariție de senzație inainte de meciul Romania – Belgia. Detaliul care a atras atenția tuturor

22:25, 22.06.2024 - Cum a fost surprinsa Laura Codruța Kovesi inainte de meciul Romania – Belgia. Apariția fostului procuror-șef al DNA a fost una de senzație, care a impresionat pe toata lumea. Care este detaliul cu care a atras tuturor atenția și ce mesaj are pentru tricolori. Laura Codruța Kovesi susține Romania la…

Dana Budeanu, o noua apariție de senzație. Ținuta decupata a scos la vedere silueta perfecta

09:00, 14.06.2024 - Dana Budeanu este un nume bine cunoscut in peisajul media și fashion din Romania. Stilista, designer de moda, personalitate TV și influencer, vedeta a reușit sa se impuna printr-un stil unic și prin declarațiile sale adesea controversate. Cariera sa este marcata de apariții provocatoare, dar și de reacții…


Ce parere ai despre aceasta stire?