Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum vrea unul dintre cei mai bogați oameni din lume să transforme cea mai mare mahala din India într-un „oraș de clasă mondială”

Publicat:
Cum vrea unul dintre cei mai bogați oameni din lume să transforme cea mai mare mahala din India într-un „oraș de clasă mondială”

a venit in Mumbai in 1974, terenul unde s-a stabilit el era „doar un parau fara drumuri și cu gunoaie peste tot” - acum, Dharavi a devenit una dintre cele mai mari mahalale din Asia. Localnicii se tem ca vieților lor sunt amenințate de planurile foarte ambițioase ale unuia dintre cei mai bogați oameni din lume, care vrea sa transforme intreaga zona intr-un „oraș de ultima generație și de clasa mondiala”, care va arata ca „secolul XXI aparține Indiei”, relateaza CNN.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Peste 80 de oameni au murit in timpul unei adunari religioase in India

19:35, 02.07.2024 - Peste 80 de persoane au murit si multe altele au fost ranite in urma unei busculade care a avut loc marti la o adunare religioasa hindusa in statul Uttar Pradesh din nordul Indiei, potrivit presei locale citate de Xinhua, conform Agerpres.

Peste 80 de oameni au murit in urma unei busculade la o adunare religioasa hindusa in India

16:26, 02.07.2024 - Peste 80 de persoane au murit si multe altele au fost ranite in urma unei busculade care a avut loc marti la o adunare religioasa hindusa in statul Uttar Pradesh din nordul Indiei, potrivit presei locale citate de Xinhua.

Zeci de morți și de raniți in India dupa ce un panou publicitar uriaș s-a prabușit in timpul unei furtuni

16:30, 14.05.2024 - Cel puțin 4 persoane a murit și alte 75 a fost ranite dupa ce panoul de mare dimensiuni s-a desprins, luni seara, din cauza vantului puternic și a cazut in apropierea unei benzinarii din orașul indian Mumbai, informeaza AP.O operațiune de salvare a fost declanșata imediat, iar autoritațile au declarat…

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

VIDEO - 12 morti si 60 de raniti in urma prabusirii unui panou publicitar gigantic in India

06:50, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP, potrivit Agerpres.

5 mai – Ziua mondiala a rasului și a limbii portugheze

11:05, 05.05.2024 - Ziua mondiala a rasului este celebrata, anual, in prima duminica a lunii mai. In 2024, aceasta zi este marcata la 5 mai. Tot pe 5 mai a fost stabilita și Ziua mondiala a limbii portugheze. De asemenea, pe 5 mai, este marcata Ziua internationala a moastelor. Ziua mondiala a rasului se desfasoara sub…

Temperaturi record in India: Noua oameni au murit din cauza valului de caldura

23:45, 01.05.2024 - Mai multe regiuni din India se confrunta cu un val de caldura. Experții spun ca au fost batute unele recorduri in ceea ce privește temperaturile lunii aprilie din India. Cel puțin noua oameni au murit din cauza caniculei.Valul de caldura a lovit estul Indiei.

Spania elimina 'vizele de aur': lovitura pentru cei mai bogați oameni ai lumii

17:30, 12.04.2024 - Spania face un pas inapoi: prim-ministrul Pedro Sanchez a declarat ca guvernul va elimina așa-numitele "vize de aur", care acorda dreptul de ședere strainilor care fac importante investiții imobiliare in țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?