Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum vor arăta smartphone-urile peste 10 ani? Pronosticurile specialiştilor

Publicat:

Specialiștii considera ca marile companii, producatoare de smartphone-uri, vor continua sa inoveze pentru a capta interesul clienților și pentru a-și crește vanzarile. Avand in vedere faptul ca inovația conteaza pentru orice, smartphone-urile vor face practic cam ceea ce fac laptopurile in ziua de azi și multe altele.

Iata cum vor arata smartphone-urile peste 10 ani, in opinia specialiștilor:

Vor aparea telefoanele pliabile!

Designul smartphone-urilor se va schimba in viitor.Deja oamenii se așteapta sa gaseasca in urmatorii trei ani telefoane pliabile. Acestea sunt promise de…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce beneficii au samburii de caise pentru sanatate. Cum poți sa-i incluzi in dieta ta

23:56, 05.06.2024 - Samburii caiselor sunt hranitori și au multe beneficii potențiale pentru organism, spun specialiștii de la Medicine.Net. Unele studii arata ca samburii ajuta la prevenirea apariției cancerului. Oamenii de știința cred ca amigdalina, o substanța chimica gasita in samburii de caise, ar pueta fi folosita…

Specialistii atrag atentia ca oamenii sa aleaga cu grija locurile in care ies in natura pentru evitarea intepaturilor de capuse

11:40, 04.06.2024 - Capusele sunt in continuare o amenintare pentru oameni si animale. Peste 130 de persoane au ajuns la urgenta in judetul Olt, in ultima luna, in urma intepaturilor acestei insecte. Specialistii atrag atentia oamenilor sa fie atenti la locurile in care ies in natura si sa le aleaga cu grija. Numarul ințepaturilor…

VIDEO | Au aparut dovezi clare ca exista o planeta ascunsa in sistemul nostru solar: Ce spun specialiștii

15:55, 20.04.2024 - Oamenii de știința spun ca au gasit noi dovezi ca exista o planeta ascunsa in sistemul nostru solar.De ani de zile, unii astronomi au sugerat ca un comportament neobișnuit la marginea sistemului nostru solar este cel mai bine explicat de o alta planeta nedescoperita.

Cum comunica peștii intre ei. „Oceanele sunt pline de sunete”

15:45, 20.04.2024 - De la zgomote misterioase de clicuri intr-un acvariu de laborator, la zumzaituri și cantece de pești broasca, oamenii de știința descopera minunea comunicarii subacvatice, transmite  BBC , citatde G4Media . Atunci cand va gandiți la modul in care peștii comunica intre ei, s-ar putea sa va imaginați…

Controverse in Dubai, dupa cele mai grave inundații. Tehnologia folosita de autoritați pe care unii o considera vinovata pentru dezastru

15:05, 18.04.2024 - Intr-o zona extrem de arida precum cea in care se afla orașul Dubai, autoritațile incearca uneori sa produca ploaie in mod artificial prin așa-numita tehnologie de insamanțare a norilor. Procedeul, vechi de zeci de ani, starnește deseori controverse, cum se intampla și acum, cand unii oameni acuza ca…

Donald Trump anunța poziția sa privind avortul: „folosiți bunul-simț!”

10:30, 08.04.2024 - Trump a abordat problema in ultimele luni, dar a jucat relativ discret. In octombrie anul trecut, fostul președinte a refuzat sa confirme daca susține sau nu interzicerea federala a avortului, in timp ce critica guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, pentru interdicția statului fața de avort dupa doar…

Cat de sigur e sa folosești protecție solara și ulei pe fața. Atenționarile specialiștilor

17:40, 06.04.2024 - Daca protecția solara și ulei de fața fac parte din rutina ta de ingrijire, atunci afla ce spun specialiștii. Cu siguranța pielea ta e la fel de fina ca a unui bebeluș, dar cat de sigur e sa folosești protecție solara și ulei pe fața. Aceste doua produse de ingrijire a pielii nu trebuie folosite…

Oamenii au, de fapt, un „al șaselea simț”. Specialiștii au dezvaluit de ce este vital pentru noi

09:05, 31.03.2024 - Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu cele cinci simțuri (vedere, auz, miros, gust și cel tactil), dar nu toata lumea știe ca avem un simț suplimentar numit interocepție, transmite Science Alert.


Ce parere ai despre aceasta stire?