Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum vopseşti natural ouăle de Paşte. Bunicile noastre le făceau doar aşa, secretul pentru a fi lucioase

Publicat:

In urma cu mai multa vreme, credincioșii au inceput sa foloseasca ouale drept o modalitate de a sarbatori viața care vine odata cu invierea lui din mormant. Astazi, mulți inca respecta tradiția in perioada sarbatorilor pascale. Playtech Știri iți explica cum vopsesti natural ouale de Paste. Secretul pentru a fi lucioase. Cum faci […] The post Cum vopsesti natural ouale de Paste. Bunicile noastre le faceau doar asa, secretul pentru a fi lucioase appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce faceau romanii in a doua si a treia zi de Paste, pe vremea lui Ceausescu. Mielul si ouale rosii, interzise pentru credinciosi

11:20, 06.05.2024 - In Romania comunista, religia și Biserica nu au fost privite, in general, cu ochi buni. Sarbatorile pascale aratau cu totul diferit fața de astazi. Istoricul Mircea Rusnac a vorbit despre deciziile pe care le lua Nicolae Ceaușescu, pentru a-i impiedica pe locuitorii țarii sa se bucure de atmosfera de…

FOTO/VIDEO: Obiceiul vopsirii oualor in coji de ceapa se pastreaza și astazi pe Valea Bargaului

09:05, 04.05.2024 - Este un obicei ce dateaza de multe decenii incoace. Din cauza faptului ca mai demult nu exista vopsea de oua, bunicii noștri au gasit un mod mai sanatos și natural de a pregati ouale pentru a le ciocni in ziua de Paște. Chiar daca procesul este simplu, rezultatul este unul surprinzator. Maria (46 de…

De ce nu este bine sa vopsești ouale de Paște in Vinerea Mare. Ce altceva e interzis sa faci in aceasta zi

16:15, 02.05.2024 -  Vinerea Mare este interzis sa vopsești ouale. Saptamana Sfanta este cea mai importanta și plina de semnificație, deoarece amintește credincioșilor de ultimele zile petrecute de Iisus pe pamant. De aceste zile sunt legate o serie de tradiții și obiceiuri de la care oamenii nu se abat. In primele zile…

Cum sa vopsești ouale de Paște cu hartie creponata. Nu poți da greș cu aceasta metoda

15:30, 30.04.2024 - Metoda hartiei creponate pentru a vopsi ouale de Paște nu este doar foarte simpla și ieftina, dar este și o activitate foarte distractiva pentru copii. Rezultatele sunt spectaculoase și materialele de care ai nevoie sunt accesibile și la indemana tuturor. Iata cum sa vopsești ouale de Paște cu hartie…

Tehnici de vopsire a oualor de Paște de care sigur nu știai. 5 metode simple, vor ieși superbe

18:05, 29.04.2024 - Joia Mare este ziua in care se vopsesc ouale in mod tradițional. Exista o mulțime de moduri pentru a face acest lucru, de la tehnica șervețelului, tehnica orezului, pana la cea cu flori sau patrunjel. De asemenea, sunt multe metode prin care iți pot colora ouale in mod natural: cu sfecla, varza roșie,…

Cele mai elegante oua de Paște. Cum sa le vopsești

15:25, 16.04.2024 - Exista o mulțime de moduri de a vopsi ouale pentru sarbatorile pascale, dar banuim ca nu ai incercat nicio modalitate eleganta de a respecta aceasta tradiție. In materialul de astazi, iți prezentam tehnica prin care poți obține cele mai superbe oua vopsite de Paște. Cum trebuie sa procedezi. Video Cum…

Ce puneau bunicile noastre in ciorba a la grec. Secretul de acum aproape 100 de ani

10:00, 10.04.2024 - Romanii sunt mari consumatori de ciorbe, iar ciorba a la grec se numara printre cele mai indragite preparate. Pe vremuri, bunicile noastre gateau des ciorba a la grec, dar aveau un secret atunci cand o preparau. Ce adaugau in ciorba a la grec? Ieșea de fiecare data delicioasa și gustoasa! Secretele…

Cum preparau bunicile noastre galustele pentru supa. Ingredientul care le facea gustoase si pufoase, nu se mai foloseste acum

18:01, 08.04.2024 - Un rasfaț nu doar pentru papilele gustative, dar și pentru suflet, preparatul cu care ne incantau bunicile și mamele noastre și pe care parca nu reușim sa il facem exact ca ele, oricat ne-am stradui. De ce? Poate pentru ca ingredientele sunt astazi de alta calitate, poate pentru ca s-a schimbat puțin…


Ce parere ai despre aceasta stire?