Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum și-a serbat Mutu retragerea din fotbal

Publicat:

Retras din fotbal, Adrian Mutu iși vede liniștit de o alta mare pasiune a vieții sale: tatuajele.

 

„Briliantul” are peste 20 de tatuaje, alegand sa marcheze fiecare moment important al vieții sale printr-un desen pe propriul corp, scrie digisport.ro.

Retragerea din fotbal nu putea face nota discordanta, iar la scurt timp dupa ce a anunțat ca iși incheie cariera s-a dus la un salon specializat, unde s-a lasat pe mana artistului care l-a tatuat și cu alte ocazii. Locul noului desen este antebrațul stang.

„E ora 2:00 noaptea, e timp pentru tatuaj”, a spus Adrian Mutu, inainte…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Ultimul om care l-a vazut in viața pe Costica, declarații neașteptate. Cum s-ar fi comportat barbatul in ziua respectiva: „Nu mi-a dat nimic de gandit”

20:15, 27.06.2024 - Costica a murit in urma cu mai bine de doua luni. Cei care il cunosc spun ca ar fi fost alungat in strada chiar de fiica și soție, dupa ani buni in care a muncit in strainatate. Omul care l-a vazut in viața ultima data spune ca nu a dat nimic de ințeles ca ar recurge la un gest extrem.

Ce a facut Ana Baniciu cu banii caștigați la Asia Express. Artista a incheiat un capitol important din viața ei: „Imi dorisem...”

16:10, 01.06.2024 - Ana Baniciu a publicat in mediul online o postare de-a dreptul emoționanta despre un capitol important din viața ei care s-a incheiat. De asemenea, artista a marturisit și ce a facut cu banii pe care i-a caștigat in Asia Express.

Rutte, „optimist” in privinta sanselor sale de a conduce NATO. Țarile care nu sprijina candidatura sa

12:35, 31.05.2024 - Liberalul Mark Rutte, prim-ministru in exercitiu al Olandei, s-a declarat „optimist” cu privire la sansele sale de a deveni noul secretar general al NATO, insa a subliniat ca numirea sa nu este inca decisa pentru ca in acest moment nu are sprijinul Romaniei, Slovaciei si al Ungariei, relateaza EFE.

5 motive pentru care este important sa ai o viața sociala activa

10:40, 30.05.2024 - O viața sociala activa ne poate influența major starea de bine, sanatatea și cariera. Exista o legatura stransa intre numarul de prieteni pe care ii ai și succesul pe toate planurile, iar acest lucru a fost stabilit in mod cert de nenumarate studii științifice. Iata 5 motive pentru care este important…

Cum explica un specialist comportamentul principalului suspect in cazul morții Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Verișorul ar fi fost ultimul care a vazut-o in viața

21:55, 29.05.2024 - Cazul morții Raisei, copila de doi ani și jumatate din Dolj, pare ca se complica. Verișorul ei, principalul suspect, a fost audiat, dar nu a fost reținut. Un specialist spune ca astfel de copii pot cauza mari probleme, mai ales daca sunt lasați nesupravegheați sau daca nu li se acorda suficienta atenție.

Guardiola, despre Klopp: Imi va lipsi foarte mult. Jurgen a jucat un rol foarte important in viata mea

21:01, 20.05.2024 - Tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, i-a adus un omagiu lui Jurgen Klopp, care si-a luat adio de la Anfield dupa 489 de meciuri la conducerea gruparii Liverpool.Antrenorul spaniol a laudat munca colegului sau german. "Imi va lipsi foarte mult.

Tornadele din Statele Unite ucid și matura tot ce le sta in cale: ultimul bilanț al celor care si-au pierdut viata

05:20, 29.04.2024 - Cel putin cinci persoane au fost ucise de unele dintre numeroasele tornade care au maturat o parte din marele campii din centrul Statelor Unite, au anuntat duminica autoritatile locale, noteaza AFP, citat de AGERPRES .

Amna, declarații in lacrimi la TV. Cum se descurca in rolul de mama singura, dupa ce a divorțat: „Ce meritam, aia primim”

16:56, 09.04.2024 - Amna, cunoscuta cantareața, a vorbit intr-un interviu emoționant despre singuratate, dar și cum s-a schimbat viața sa dupa divorțul de tatal fiului ei. Iși crește singura copilul, dupa desparțirea care a avut loc dupa 9 ani de casnicie.In anul 2019 s-a aflat ca Amna a divorțat de Cristi Mușat, dupa…


Ce parere ai despre aceasta stire?