Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum și-a petrecut ziua de naștere o FRUMOASĂ actriță din Târgu Jiu!

Publicat:

Alaltaieri, una dintre indragitele actrițe ale ” din a implinit 28 de ani. Cu aceasta ocazie frumoasa actrița Andreea Chirițescu și-a luat o pauza de la activitațile sale și mai bine de o ora și-a petrecut-o la SPA. „Am avut parte astazi de ziua mea de cele mai relaxante 90 … și-a petrecut ziua de naștere o FRUMOASA actrița din ! apare prima data in GorjDomino - cotidian local! .

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Narcisa Balaban și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a petrecut fosta iubita a lui Nicolae Guța: „Ma simt binecuvantata” / VIDEO

16:40, 21.06.2024 - Mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța iși sarbatorește ziua de naștere. Narcisa Balaban, cea care i-a daruit manelistului un baiat pe nume Alberto, are motiv de sarbatoare, cu ocazia aniversarii. Mesajul pe care l-a transmis urmaritorilor de pe TikTok.

Bogdan Mocanu a implinit 28 de ani! A petrecut pe lux și opulența de ziua lui de naștere: ”Asta da aniversare” / FOTO

17:15, 05.06.2024 - Bogdan Mocanu a petrecut pe cinste de ziua lui de naștere! A implinit 28 de ani și aceasta ocazie nu a putut trece fara un eveniment pe masura așteptarilor! Bogdan Mocanu a avut o aniversare pe care nu o va uita prea curand! Iata cum a petrecut in ziua cand a implinit 28 ani!

Antonio Anghel de la Mireasa și-a sarbatorit ziua de naștere! Alaturi de cine a petrecut caștigatorul sezonului 7: ”Am pierdut...”

09:20, 03.06.2024 - Zi importanta pentru Antonio Anghel! Caștigatorul sezonului 7 și-a sarbatorit ziua de naștere in urma cu o zi și a petrecut alaturi de familie și de oamenii dragi. A avut loc o premiera in ultimii ani pentru el, despre care a vorbit pe rețelele de socializare.

Știrile Antena Stars. Cum a petrecut Irinel Columbeanu de ziua lui de naștere. Serghei Mizil a fost invitat special: „Cand ești pe val...” / VIDEO

18:11, 30.05.2024 - Irinel Columeanu și-a sarbatorit ziua de naștere! Fostul afacerist s-a distrat de minune. Serghei Mizil, care a fost invitat special la petrecere, a facut declarații in exclusivitate pentru Antena Stars.

Targu Jiu: Experiența nefasta a consumatorilor de droguri, impartașita elevilor

11:00, 30.05.2024 - Polițiștii Biroului de Analiza și Prevenire a Criminalitații, in colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj și organizația non-profit Teen Challenge, au desfașurat ieri o activitate informativ-preventiva la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, din municipiul Targu Jiu, care a avut ca scop conștientizarea…

Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Jessica Maria a implinit un an: ”Fiecare moment petrecut...”

11:41, 28.05.2024 - Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Fosta ispita de la Insula Iubirii a scris un mesaj emoționant in ziua in care fiica ei implinește un an! Bruneta i-a pregatit fetiței sale, Jessica Maria, o surpriza impresionanta!

Bogdan de la Ploiesti, zi de naștere atipica! A petrecut cu vulturul in brațe! Cum și-a facut apariția și Cristina Pucean / FOTO

13:20, 24.05.2024 - Bogdan de la Ploiesti a avut o zi de naștere atipica! Cantarețul de manele a petrecut cu vulturul in brațe. Iata cum și-a sarbatorit artistul ziua de naștere, dar și cum și-a facut apariția Cristina Pucean!

Marina Nițoiu și-a petrecut ziua de naștere in Tenerife

00:05, 04.04.2024 - Zilele de naștere ale Marinei Nițoiu se transforma mereu in mini-vacanțe de neuitat! Aceasta de cand a trecut strictețea din pandemia Covid, pentru ca in acea perioada buzoianca a suferit foarte mult ca nu a putut petrece cu cei dragi momentele sale aniversare. „In ultimii ani nu mi-am putut sarbatori…


Ce parere ai despre aceasta stire?