Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum și-a petrecut ziua de NAȘTERE o cunoscută BRUNETĂ din Târgu Jiu!

Publicat:


Inainte cu doar o zi de a implini varsta de 27 de ani, frumoasa bruneta a urcat pe scena ” in cadrul evenimentului numit „Balul teatrului”.

Andreea Chirițescu, caci despre ea vorbim, a implinit, marți 19 decembrie, 27 de ani, cu aceasta ocazie sute de prieteni au felicitat-o și i-au transmis urari de bine. „A fost o zi absolut minunata și m-am bucurat de fiecare mesaj in parte! Am fost fericita sa știu ca va gandiți la mine intr-un mod atat de frumos și special, cu ganduri așa minunate! Am primit sute de mesaje si telefoane, am terorizat-o pe Alexandra

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Narcisa Balaban și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a petrecut fosta iubita a lui Nicolae Guța: „Ma simt binecuvantata” / VIDEO

16:40, 21.06.2024 - Mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța iși sarbatorește ziua de naștere. Narcisa Balaban, cea care i-a daruit manelistului un baiat pe nume Alberto, are motiv de sarbatoare, cu ocazia aniversarii. Mesajul pe care l-a transmis urmaritorilor de pe TikTok.

Bianca Iordache a fost externata! Bruneta și fetița ei au ajuns acasa dupa naștere. Imagine emoționanta / FOTO

12:41, 15.06.2024 - Dupa zile de așteptare pline de emoții, Bianca Iordache și micuța ei au fost externate și au ajuns acasa, marcand astfel inceputul unei noi capitole in viața lor. Ce imagine emoționanta a postat vedeta.

Bogdan Mocanu a implinit 28 de ani! A petrecut pe lux și opulența de ziua lui de naștere: ”Asta da aniversare” / FOTO

17:15, 05.06.2024 - Bogdan Mocanu a petrecut pe cinste de ziua lui de naștere! A implinit 28 de ani și aceasta ocazie nu a putut trece fara un eveniment pe masura așteptarilor! Bogdan Mocanu a avut o aniversare pe care nu o va uita prea curand! Iata cum a petrecut in ziua cand a implinit 28 ani!

Antonio Anghel de la Mireasa și-a sarbatorit ziua de naștere! Alaturi de cine a petrecut caștigatorul sezonului 7: ”Am pierdut...”

09:20, 03.06.2024 - Zi importanta pentru Antonio Anghel! Caștigatorul sezonului 7 și-a sarbatorit ziua de naștere in urma cu o zi și a petrecut alaturi de familie și de oamenii dragi. A avut loc o premiera in ultimii ani pentru el, despre care a vorbit pe rețelele de socializare.

Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Jessica Maria a implinit un an: ”Fiecare moment petrecut...”

11:41, 28.05.2024 - Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Fosta ispita de la Insula Iubirii a scris un mesaj emoționant in ziua in care fiica ei implinește un an! Bruneta i-a pregatit fetiței sale, Jessica Maria, o surpriza impresionanta!

Bogdan de la Ploiesti, zi de naștere atipica! A petrecut cu vulturul in brațe! Cum și-a facut apariția și Cristina Pucean / FOTO

13:20, 24.05.2024 - Bogdan de la Ploiesti a avut o zi de naștere atipica! Cantarețul de manele a petrecut cu vulturul in brațe. Iata cum și-a sarbatorit artistul ziua de naștere, dar și cum și-a facut apariția Cristina Pucean!

Andra Volos iși sarbatorește ziua de naștere. Bruneta și Lele petrec in Dubai: „Omul meu...” / FOTO

16:05, 29.04.2024 - Andra Volos iși sarbatorește ziua de naștere. Bruneta și Lele petrec in Dubai. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, cantarețul de manele i-a facut o urare speciala iubitei lui. Iata ce a postat artistul pentru partenera lui de viața!

Maraton pentru educație antreprenoriala la Targu Jiu

06:36, 23.04.2024 - Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” se transforma pe 24 aprilie, de la ora 11:00, intr-un hub pentru viitorii magnați ai afacerilor. CONAF – Sucursala Gorj organizeaza etapa județeana „Maratonul pentru Educație Antreprenoriala”, unde ideile indraznețe intalnesc oportunitați. „Maratonul pentru Educație…


Ce parere ai despre aceasta stire?