Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se tratează alergia la alune

Publicat:

Un studiu realizat de cercetatori britanici, citati de , arata ca alimente care contin alune si arahide ar trebui sa fie introduse in alimentatia celor mici pentru a nu exista mai tarziu intrebarea „Cum tratam alergia la alune?”.   La studiu au participat 640 de copii, cu varste cuprinse intre 4 si 11 luni, care erau predispusi la alergii cauzate de consumul de alune. 
Acestia au consumat alune de trei ori pe saptaman, iar la sfarsitul studiului peste 17% dintre cei care nu au consumat alune au devenit alergici. In tabara cealalta, doar 1% dintre copiii care au consumat

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

multivitaminele nu ajuta oamenii sa traiasca mai mult

12:55, 27.06.2024 - Un studiu ia constatat ca administrarea zilnica de multivitamine nu ii ajuta pe oameni sa traiasca mai mult si poate chiar creste riscul unei morti premature, scrie The Guardian, conform News.ro. Cercetatorii din SUA au analizat fisele medicale a aproape 400.000 de adulti care nu sufereau de boli majore…

Medicii dau alerta naționala: 82% din romanii de la sate sufera de obezitate și diabet sau prediabet

18:55, 26.06.2024 - Peste 1.200 de persoane din mediul rural au beneficiat, prin intermediul celei de a treia editii a Caravanei "Sanatatea vine la tine", de testari medicale gratuite, care au relevat ca mult de jumatate dintre cei testati sufera de prediabet sau diabet, a afirmat, miercuri, Cezar Irimia, presedintele…

Astronautul care a realizat fotografia „Rasaritul Pamintului”, a murit intr-un accident de avion

01:06, 09.06.2024 - Generalul-maior in retragere William Anders, astronautul care a participat la misiunea Apollo 8 si care a facut celebra fotografie „Rasaritul Pamintului”- facuta de pe orbita Lunii - a murit vineri, cind avionul pe care il pilota s-a prabusit in apele de linga Insulele San Juan in Statul Washington,…

Fasceita necrozanta, bacteria mancatoare de carne. Medicii de la Babeș ne spun cum se trateaza

14:05, 03.06.2024 - Deși este extrem de rara, infecția cu fasceita necrozanta este și deosebit de periculoasa. Pacientul trebuie sa primeasca imediat tratament medical, pentru ca infecția progreseaza repede și pune viața pacientului in pericol. Unul din trei pacienți, care dezvolta aceasta infecție, mor din cauza deteriorarii…

Ocolind Ucraina. Vulturii iți schimba ruta

16:06, 24.05.2024 - Cercetatorii au descoperit ca vulturii care au rute de migrație prin Ucraina și-au schimbat traseele de zbor pentru a evita zonele afectate de conflict, potrivit tvrinfo.ro care citeaza.  The Guardian . Datele GPS au aratat ca vulturii din specia acvila țipatoare mare nu doar au facut ocoluri mari dupa…

O treime dintre doctori sufera de burnout, iar peste 50% vor sa plece in strainatate, spune șeful Colegiului Medicilor

23:25, 15.05.2024 - Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Daniel Coriu, a prezentat miercuri, 15 mai, datele unui studiu sociologic din care reiese ca 36 la suta dintre medici sufera de epuizare emoționala, fizica și mentala cauzata de stres la locul de munca, iar 58 la suta dintre cei sub 35 de ani vor sa paraseasca…

Vremea se schimba radical: Romania ar putea pierde aproape 2 saptamani de temperaturi confortabile (studiu)

11:45, 24.04.2024 - Vremea se schimba radical: Romania ar putea pierde aproape 2 saptamani de temperaturi confortabile (studiu)Cercetatorii de la MIT au dezvoltat o noua modalitate inovatoare de a masura impactul real al incalzirii globale, informeaza EURONEWS. Pentru majoritatea oamenilor, descifrarea impactului creșterii…

Oamenii care venereaza celebritați sunt mai puțin dotați intelectual, arata un studiu

10:05, 15.04.2024 - Publicata in revista BMC Psychology, acest studiu releva ca, deși venerarea celebritaților pare sa fie asociata cu capacitați intelectuale mai slabe, ramane inca neclar daca aceasta fascinație pentru personalitați celebre reprezinta o cauza sau o consecința a acestor abilitați cognitive reduse. Este…


Ce parere ai despre aceasta stire?