Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară tinctura de tei, alternativa mai puternică la clasicul ceai terapeutic

Publicat:

Principiile active din florile si bracteele de tei diminueaza starile de inflamatie si calmeaza tusea, intensifica transpiratia, au o actiune antivirala neta si fluidifica secretiile din caile respiratorii. O alternativa excelenta la clasicul ceai, cel mai la indemana mod de administrare este tinctura de tei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nici extremiștii nu doresc sa se alieze cu Șoșoaca și Lazarus. SOS nu a fost primit in grupul „Suveraniști” din PE. Șoșoaca: „Am dat peste cap politica UE”

15:41, 28.06.2024 - Partidul SOS Romania, condus de Diana Șoșoaca, nu va face parte din noua facțiune in Parlamentul European, numita „Suveraniștii”, care ar urma sa fie inființat de partidul german de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD).

Seria violențelor politice din Germania continua - Inca un politician a fost atacat cu cuțitul

12:50, 05.06.2024 - Un politician al formațiunii de dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a fost ranit in urma unui atac cu cuțitul. Agresiunea a avut loc marți seara in orașul german Mannheim. In urma cu cateva zile, in același oraș un alt politician de dreapta a fost atacat cu un cuțit.

Marine Le Pen, sefa extremei drepte franceze, ii considera pe aliatii germani din AfD prea toxici. „E timpul sa facem o ruptura clara”

14:10, 22.05.2024 - Sefa extremei drepte franceze, Marine le Pen, a declarat miercuri ca partidul sau, Rassemblement National (RN), trebuie sa rupa legaturile cu Alternativa pentru Germania (AfD), tot de extrema dreapta, sugerand ca formatiunea germana a devenit un aliat prea toxic inaintea alegerilor europene din iunie.

FOTO: Aurora boreala, vizibila din Alba Iulia și alte zone din țara. Fenomen rar, generat de o furtuna solara puternica

07:00, 11.05.2024 - FOTO: Aurora boreala, vizibila din Alba Iulia și alte zone din țara. Fenomen rar, generat de o furtuna solara puternica Aurora boreala, vizibila din Alba Iulia și alte zone din țara. Aurora boreala a fost vizibila in noaptea de vineri spre sambata din Alba și alte județe din țara. Fenomenul rar a fost…

Prognoza agro-meteorologica: seceta pedologica se menține

16:00, 27.04.2024 - Cu toate ploile din ultimele zile, seceta se menține. Chiar daca din „extrema” devine „moderata” sau „puternica”, nu dispare. Cel mai mult sufera culturile de toamna – paioasele și rapița, spune ANM Seceta pedologica moderata si puternica se inregistreaza in cultura graului de toamna pe suprafete extinse…

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Zona Campina trebuie sa aiba o echipa de fotbal in Liga a treia, dar nu in orice condiții”

16:50, 21.04.2024 - Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Campina la alegerile din 9 iunie. Prezentandu-se ca ”alternativa”, Cosmin Raț ne-a vorbit despre ceea ce va trebui sa insemne sportul in mandatul sau de primar.

GSP: Fotbalist roman din Israel: „Nu mi-e frica de nimic! Armata e puternica." Concluzii dupa trei luni in țara atacata de Iran

13:35, 14.04.2024 - Alexandru Rauța, fostul capitan al lui Dinamo, joaca de la inceputul acestui an in liga secunda din Israel, la echipa Bnei Shfaram, intr-un oraș aflat la doar 180 de kilometri de teatrul de razboi din Fașia Gaza . In contextul escaladarii tensiunilor cu Iran, Gazeta l-a intrebat pe mijlocașul de 31…

Familiile ostaticilor israelieni retinuti in Gaza pregatesc o mișcare puternica saptamana viitoare / Mesaj pentru Netanyahu: "Tu esti seful - E vina ta"

07:05, 31.03.2024 - Familiile ostaticilor israelieni retinuti in Gaza au facut apel la o mare manifestatie in fata Parlamentului de la Ierusalim saptamana viitoare, in timp ce mii de persoane s-au adunat sambata la Tel Aviv pentru a le sustine, relateaza AFP, citat de news.ro. Demonstrantii au blocat unul dintre principalele…


Ce parere ai despre aceasta stire?